Cum a fost cucerită Majda de la Survivor 2021? "El a fost acolo..."

majda survivor 2021 iubit
Majda de la Survivor 2021 a povestit cum a fost cucerită de iubitul ei, Mihai

Majda de la Survivor 2021 a povestit despre relația pe care o are de 3 ani de zile cu iubitul ei, Mihai. Ce spune Faimoasa?

Majda de la Survivor 2021 este una dintre cele mai apreciate concurente, dar și una dintre cele mai curajoase femei. Ce spune Faimoasa despre iubitul ei?

Ce spune Majda de la Survivor 2021 despre iubitul ei, Mihai?

Majda de la Survivor 2021 spune că atunci când l-a cunoscut pe iubitul ei, nu era încă pregătită pentru o relație însă bărbatul i-a arătat calea cea bună.

"Pe Mihai l-am cunoscut în urmă cu trei ani. Eu aveam copilul, nu alergam după iubire. Eram liniștită, chiar ușor sălbatică. El a fost acolo și mi-a arătat că își dorește să fie cu mine. Avea biletul cumpărat pentru USA, dorea să se mute acolo. A renunțat, mi-a arătat că își dorește să fim împreună, s-a apropiat foarte mult de fiica mea, s-au înțeles foarte bine.

Am simțit că-l cunosc de foarte mult timp. A fost o chimie foarte bună, n-am simțit că trebuie să impresionez, a venit totul în mod natural. Mă susține, suntem în primul rând foarte buni prieteni", spune Majda.

majda si mihai
Majda de la Survivor 2021 vorbește plină de fericire despre iubitul ei, Mihai[Sursa foto: Instagram Majda Aboulumosha]

Faimoasa spune că nu se vedea cu o afacere în domeniul HoReCa, dar asta i-a adus împlinire pe plan profesional.

"Mama mă vedea consul.

Eu doream să devin ghid turistic, am terminat facultatea de Turism. Spun „da la orice provocare. Prima prăjitură am făcut-o la opt ani, dintr-un ou. Mi-am chemat prietenele și am făcut niște fursecuri. Îmi place să simt că oamenii mănâncă din mâinile mele. Mihai (n. red. iubitul ei) m-a încurajat să fac asta. Mi-am luat o camionetă mobilă să fac o cofetărie.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Ce secret ascunde Starlin de la Survivor România 2021? Cu ce se ocupă de fapt Războinicul?

Am un laborator cu circuit închis. Mă trezeam la 6 dimineața, o duceam pe Jacqueline la școală, mergeam la laborator, mai aveam și filmări, eram pe repede înainte, pictam și haine, dar la un moment dat s-a acumulat oboseala și m-a luat Salvarea. Am și predat la o școală de cofetari.

Îmi place să și gătesc, dar Mihai gătește mai bine ca mine", a mai declarat Majda.

majda survivor 2021 iubit
Majda de la Survivor 2021 a povestit cum a fost cucerită de iubitul ei, Mihai[Sursa foto: Viva.ro]

Pentru Majda de la Survivor 2021, familia este cea mai importantă și mai ales fiica sa, Jacqueline, pe care o iubește mai mult decât orice.

Citeste si: Majda Aboulumosha de la Survivor România a ajuns de urgență la spital cu convulsii! “Nu mai văd!”

Citește și: Francesca, dezvăluiri inedite din „Casa iubirii”, după eliminare. Ce se întâmplă, de fapt, între Patrick și Bianca: „E mai mult decât o simplă atracție”- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

"Familia, oamenii pe care îi iubesc. Jacqueline și toate micile bucurii pe care ea mi le face. Știe că-mi plac lucrurile mici și am învățat-o să fie la fel, îmi oferă atenție, îmi desenează inimioare, îmi lasă mesaje vocale, îmi pregătește micul dejun când vin obosită de la laborator. Sunt gesturi care mă surprind și de care îmi va fi foarte dor. Familia este totul pentru mine", a declarat Majda pentru revista VIVA.ro

Sursa: https://www.viva.ro/galerie-foto/cum-a-inceput-povestea-de-dragoste-dintre-majda-de-la-suvivor-si-iubitul-ei-2638164 

 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies