Ce pantofi de damă vor fi la modă în 2021?

Ce pantofi de damă vor fi la modă în 2021?
Ce pantofi de damă vor fi la modă în 2021?

În materie de pantofi la modă, anul 2021 marchează două aspecte importante.

Pe de o parte cele mai multe modele de pantofi care se vor purta în acest vor trebui să fie în primul rând confortabile pentru cele care îi poartă.

Tendinte  2021

Încalțămintea de damă în  acest an este inspirantă și confortabilă,  tendințele fiind modelate și de tipurile de încălțări pentru interior care au devenit familiare pentru multe femei, în ultima perioadă petrecută mai mult în jurul casei.

Pe de altă parte, în 2021 sunt câteva trenduri surprinzătoare care revin la modă acum și vor face senzație, așa cum s-a întâmplat și în trecut. Dacă îți dorești să ții pasul cu moda și la încălțăminte damă, descoperă care sunt modele care vor face furori în acest an.

Saboți și papuci

Dorința de confort tot mai căutată în ultimul an, în toate aspectele vieții noastre, se va resimți în 2021 și la capitolul încălțărilor pe care vom alege să le purtăm.

Modele de papuci și saboți inspirate de încălțările purtate atât de mult în casă în ultima perioadă vor lua cu asalt de această dată străzile. În acest an, reînvie moda saboților și a papucilor pe care vom începe să îi vedem peste tot odată cu apropierea sezonului rece. Poți începe să cauți deja modelele care îți plac și le poți comandă online de pe site-ul CCC: https://ccc.eu/ro/femei/pantofi, acolo unde te așteaptă deja exemplare la modă.

Pantofii cu vârf pătrat

Pantofii cu vârf pătrat revin la modă, fiind un alt trend care a făcut furori cu mulți ani în urmă. Această tăietură dreaptă în partea din față a pantofului pune un accent nou pe încălțămintea clasică, oferindu-i o altă interpretare. O pereche de ghete până la gleznă sau chiar până la genunchi va fi piesa statement a întregii tale ținute, dacă optezi pentru un astfel de model de încălțări.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Pantofii cu toc jos

Pantofii cu toc stiletto vor rămâne în dulap în 2021. Noile tendințe în materie de încălțăminte plasează pantofii cu toc jos, fi acesta pătrat sau stil kitten, pe primul loc. Aceste modele de pantofi domină colecțiile marilor designeri și vor domina cu siguranță și rafturile magazinelor specializate.

Poți găsi modele variante de pantofi cu toc jos și în magazinul online CCC, doar un click te desparte de o pereche de pantofi senzaționali și în tendințe pe care îi vei putea purta la ținutele office sau casual, anul acesta.

Pantofii cu baretă pe gleznă

O altă revenire surprinzătoare anul acesta în materie de modă o reprezintă pantofii cu baretă pe gleznă. Chiar dacă nu sunt ușor de purtat, pentru că pot crea un efect vizual care nu avantajează, pantofii cu baretă pe gleznă, atunci când sunt asortați corect, sunt o adevărată declarație de

stil și elegantă. Asortează o pereche elegantă de pantofi cu baretă pe gleznă la o rochie vaporoasă din mătase, la fuste asimetrice, la rochii midi. Un astfel de model de pantofi te va transforma într-o apariție sexy și răvășitoare.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Ca o tendința generală în acest an, în ceea ce privește culoarea, albul se va regăsi într-o proporție surprinzător de mare la modele de pantofi.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies