Alex Velea, prima reacție după incidentul dintre Zanni și Elena Marin: „Nu susțin genul ăsta de limbaj”

Alex Velea
Alex Velea a vorbit despre comportamentul lui Zanni

Ce spune Alex Velea despre incidentele din tabăra Faimoșilor. Cui ține parte artistul, în scandalul dintre Zanni și Elena Marin.

Alex Velea intervine, după ce a aflat de scandalul dintre Elena Marin și Zanni, artistul cu care colaborează de ceva timp.

Iubitul Antoniei nu este de acord cu ce se întâmplă în Republica Dominicană între concurenți, mai ales că s-au spus cuvinte grele în ultimele zile, iar la mijloc a căzut Faimoasa Elena Marin.

Citeste si: Cine a lovit-o pe Simona Hapciuc de la Survivor România?: "Am avut o ceartă și aceasta a fost rezultatul!"

Alex Velea susține că toți cei implicați în scandal pot ajunge la un consens, mai ales că a colaborat în ultima perioadă și cu Jador, dar și cu Faimosul Culiță Sterp.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Alex Velea
Alex Velea îi ia apărarea lui Zanni[Sursa foto: Instagram]

Cât despre incidentul șocant cu Elena Marin, Alex Velea nu susține acest comportament și crede că Zanni a fost provocat să se comporte așa, atunci când a fost acuzat pe nedrept că fură mâncarea din tabără.

Citeste si: Scandal în echipa Faimoșilor între Cătălin Moroșanu și Zanni! “Tu ești un nimeni! Dacă nu te lua Alex Velea, știi cine erai tu?! Un “no name”!

Alex Velea
Alex Velea, primul mesaj despre scandalul lui Zanni[Sursa foto: Instagram]

"În ceea ce privește incidentul cu Elena Marin, pot să vă spun că nu susțin genul ăsta de limbaj, mai ales cu o femeie, dar o să susțin mereu dreptatea.

Nu vreau să-i justific nici comportamentul, nici limbajul, dar vă spun cu mâna pe inimă că a fost acuzat pe nedrept că e hoț. Ăla a fost momentul în care Zanni a înnebunit. Zanni e sărac lipit pământului, dar cinstit. E cum vreți voi, dar nu hoț. Neavând cum să-și dovedească nevinovăția a început să acumuleze energie negativă.

Și ieri a cedat în fața nervilor. Nu a ales cuvintele potrivite pentru a-și exprima dreptatea și sunt convins că o să-și ceară scuze.

Acolo, acum sau acasă, după terminarea concursului. Hai Zanni! Cele bune să se-adune, cele rele să se spele!", a scris Alex Velea pe Instagram.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cine este Maria Hîngu de la Survivor România 2021. Cu ce se ocupă "războinica"?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies