Alex Velea și Antonia i-au oferit un cadou neașteptat lui Zanni la Survivor 2021. Cum a reacționat Faimosul?

alex velea si antonia mesaj zanni
Alex Velea și Antonia i-au trimis un cadou lui Zanni la Survivor 2021

Zanni de la Survivor 2021 a rămas extrem de surprins atunci când a văzut cadoul primit din partea părinților spirituali, Alex Velea și Antonia.

Faimoșii au reușit să câștige meciul de comunicare din această săptămână, astfel că s-au bucurat de o masă copioasă, dar și de mesaje din partea celor dragi. Zanni a rămas fără cuvinte atunci când a văzut ce i-au trimis Alex Velea și Antonia la Survivor 2021.

Alex Velea și Antonia i-au trimis un cadou neașteptat lui Zanni la Survivor 2021

Faimoșii s-au delectat cu tocăniță de pui, fistic, covrigei, migdale și turtă dulce, după ce au mai câștigat una dintre bătăliile de la Survivor 2021.

Pentru ca totul să capete o notă sensibilă, concurenții au primit și mesaje din partea celor dragi, astfel că totul a decurs perfect.

Citeste si: Cătălin Moroșanu se ia la ceartă cu colegii Faimoși. Ce spune concurentul la Survivor 2021?

zanni survivor mesaj
Zanni nu se aștepta să primească un cadou de la Alex Velea și Antonia[Sursa foto: Instagram Zanni]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Zanni a primit o fotografie cu Alex Velea și Antonia, cei care îl susțin necondiționat pe Faimos, indiferent ce se va întâmpla.

„Vă iubesc, știți asta. Abia aștept să ajung acasă. Rămân aici că de aia am venit și am nevoie de toată puterea voastră! Vă iubesc! ”, le-a spus Zanni părinților spirituali.

Citeste si: Părinții lui Jador au vorbit pentru prima dată despre relația dintre fiul lor și Georgiana! „L-a iubit pe Ionuț înainte să fie Jador!”

Chiar dacă Zanni are un vocabular neadecvat de cele mai multe ori, Alex Velea îi va fi întotdeauna alături deoarece știe că Faimosul este acuzat pe nedrept atunci când colegii lui susțin că fură mâncare.

zanni cadou alex velea si antonia
Zanni a primit un cadou din partea părinților spirituali la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Zanni]

„În ceea ce privește incidentul cu Elena Marin, pot să vă spun că nu susțin genul ăsta de limbaj, mai ales cu o femeie, dar o să susțin mereu dreptatea. Nu

vreau să-i justific nici comportamentul, nici limbajul, dar vă spun cu mâna pe inimă că a fost acuzat pe nedrept că e hoț. Ăla a fost momentul în care Zanni a înnebunit. Zanni e sărac lipit pământului, dar cinstit.

E cum vreți voi, dar nu hoț. Neavând cum să-și dovedească nevinovăția a început să acumuleze energie negativă. Și ieri a cedat în fața nervilor. Nu a ales cuvintele potrivite pentru a-și exprima dreptatea și sunt convins că o să-și ceară scuze.

Acolo, acum sau acasă, după terminarea concursului. Hai, Zanni! Cele bune să se-adune, cele rele să se spele!”, spune Alex Velea.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cine a lovit-o pe Simona Hapciuc de la Survivor România: "Am avut o ceartă și aceasta a fost rezultatul!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies