Ce zodii se îndrăgostesc nebunește până la sfârșitul lunii aprilie? 5 nativi își găsesc perechea

zodii care se indragostesc
Ce zodii se îndrăgostesc nebunește până la sfârșitul lunii aprilie? 5 nativi își găsesc perechea

Află care sunt cele 5 zodii care se vor îndrăgosti nebunește în perioada următoare.

Berbec

 

Se pare că Berbecul are cele mai multe șanse să își găsească  marea dragoste în 2021. Stabilitatea este cuvântul de bază pentru acești nativi. Dacă ești deja implicat într-o relație, vei trăi momente pline de tandrețe și de pasiune alături de persoana iubită. Conexiunea dintre tine și partener va deveni din ce în ce mai profundă în următoarea lună și te vei bucura de momente extrem de emoționante în doi.

Rac

2021 este anul în care Racii se vor vindeca spiritual.

În cele din urmă, acești nativi vor trece peste toate dezamăgirile din trecut si se vor simți pregătiți pentru o nouă relaie. Anul acesta îți vei găsi sufletul pereche și vei înțelege că toate relațiile eșuate te-au adus în acest punct. Racii trebuie să fie pregătiți în următoarea perioadă pentru marea întâlnire!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Ce zodii sunt cele mai norocoase in anul 2021 si au castiguri uriase. Afla totul de la noi!

Fecioară

 

Deși pare că nu ești foarte deschis pe acest plan, din cauza dezamăgirilor din trecut, 2021 se anunță a fi plin de succes în viața amoroasa. Daca ești deja implicat într-o relație, lucrurile vor evolua într-un mod favorabil, fiind la mijloc sentimente puternice.

Posibilitatea unui mariaj sau chiar a venirii unui copil este foarte mare.

 

Vărsător

Iubirea este energia principală în 2021 pentru nativii din zodia Vărsător. Vor fi mai iubiți și mai apreciați ca niciodată. Iubirea va triumfa în cazul vostru. Vărsătorii care nu sunt implicati în nicio relație nu au motive de îngrijorare. Anul acesta se vor îndrăgosti, iar partenerii lor vor fi extrem de devotați.

Vărsătorii necăsătoriți vor porni într-o călătorie alături de o persoană specială pentru ei, iar dragostea va pluti în aer, fiind extrem de profundă.

Pești

Citeste si: Afla de la noi ce combinatii zodiacale sunt cele mai fericite!

Peștii sunt cei mai norocoși în dragoste în anul 2021! Jupiter îi va conduce către sufletul lor pereche.

Tot ce trebuie să facă nativii din zodia Pești este să încerce să se evidențieze. Astfel, vor avea șanse mari să găsească un partener compatibil din toate punctele de vedere. Odată ce și-au găsit dragostea, Peștii se vor simți protejați și împliniți, fapt care se va oglindi și în plan profesional.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies