Georgiana Lupu spune cine va câștiga Survivor 2021! Ce a declarat fosta concurentă?

georgiana lupu declaratii
Georgiana Lupu a părăsit competiția Survivor 2021 dezamăgită de câțiva dintre colegi

Georgiana Lupu vorbește despre colegii de la Survivor 2021 după ce a părăsit competiția din Republica Dominicană.

Georgiana Lupu a părăsit competiția Survivor 2021 din cauza faptului că a avut cele mai puține voturi din partea publicului, însă cel mai mult a durut-o faptul că Jador a votat-o pentru a fi eliminată din concurs. Acum, fosta Faimoasă vorbește despre colegii de echipă.

Georgiana Lupu de la Survivor 2021 spune cine va câștiga competiția din Republica Dominicană

Georgiana Lupu susține că îi pare foarte rău că a părăsit competiția, însă poate așa trebuia să fie: "A fost o experiență frumoasă, foarte grea, greu de uitat.

Mă așteptam să ies din competiție. Din punctul meu de vedere mi-am făcut treaba, chiar dacă mai aveam multe de arătat. Ce este mult strică, uneori este bine să te desprinzi mai repede. Nu-mi plac falsitatea, strategiile, răutatea. Îmi doream să ies, le-am spus să mă voteze, chiar dacă mai aveam multe de arătat, tot răul este spre bine."

Citeste si: Georgiana Lupu îl iubește pe Jador?! Ce a declarat Faimoasa: "Îmi place că este..."

De asemenea, fosta concurentă de la Survivor 2021 spune cu mâna pe inimă ce colegii au dezamăgit-o cel mai mult pe parcursul competiției.

georgiana lupu despre survivor 2021
Georgiana Lupu povestește despre experiența de la Survivor 2021 dar și despre oamenii care au dezamăgit-o [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

"Alexandra Stan, Zanni, Cosmin Stanciu, de la Faimoși. Nu meritam să fiu nominalizată, pentru că aveam toate calitățile să rămân în competiție.

Însă așa a fost să fie. Lumea își va da seama cum este fiecare.", spune Georgiana Lupu.

Georgiana Lupu vorbește și despre fricile pe care le-a avut și pe care a crezut că și le va depăși în Republica Dominicană.

Citeste si: Culiță Sterp s-a căsătorit cu Daniela Iliescu înainte să plece la Survivor România? Artistul s-a dat de gol!

"Nu am apucat sa îmi înving toate fricile, dar am încercat să fac acest lucru. Cred că mi-ar mai fi trebuit vreo câteva săptămâni, dar dacă nu ai parte de încurajare și de încredere nu poți face foarte multe lucruri. Important este că mi-am demonstrat mie ce aveam de demonstrat.", mai spune Georgiana Lupu.

georgiana lupu declaratii concurenti survivor 2021
Georgiana Lupu recunoaște că îi pare rău de faptul că a părăsit competiția Survivor 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cât despre câștigător, Georgiana Lupu are un singur nume pe listă și acela este chiar cel pe care l-a considerat prieten de la bun început.

"Competiția cred că o va câștiga Jador, dar eu îmi doresc să câștige Elena Marin sau Culiță, pentru că ei merită și au toate calitățile. De la Războinici cred că ar merita să câștige Maria Hingu, pentru că are calitățile fizice și este și fair-play cu cei din jur. Aceștia sunt favoriții mei. S-au făcut și se fac în continuare strategii."



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Roxana Ghiță și Andrei Dascălu noul cuplu de la Survivor România! "Erai bună..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies