Sindy de la Survivor 2021 i-a căzut cu tronc lui Albert Oprea: "Pentru mine e fata perfectă..."

albert oprea razboinici survivor 2021
Albert Oprea a pus ochii pe Sindy la Survivor 2021

Sindy și Albert Oprea de la Survivor 2021 au creat o legătură de suflet după doar două zile de la intrarea concurentei în competiție.

Noii concurenți ajunși în Republica Dominicană au adus un aer "fresh" în competiția Survivor 2021. Echipele s-au mobilizat și au ajuns să-și reîmprospăteze forțele pentru noi jocuri. Un bun exemplu îl constituie Albert Oprea care a fost cucerit instant de Sindy, cea mai nouă coechipieră de la Războinici.

Sindy de la Survivor 2021 l-a cucerit pe Războinicul Albert Oprea

Albert Oprea a fost cucerit de Sindy după doar două zile de la venirea concurentei la Survivor 2021. Cei doi se înțeleg instant și lasă acest lucru în văzul tuturor.

„Am plecat cu Albert să strângem crabi. M-a rugat să-l ajut, i-am arătat locurile, cum să mergă să nu sperie crabul. Cred că mă place, spune că sunt ca Roxi, la cum vorbesc, cum mă comport, semăn puțin la păr cu ea”, spune Sindy.

Citeste si: Ce spune un Războinic despre legăturile amoroase de la Survivor 2021?!

albert oprea survivor 2021
Albert Oprea a fost cucerit de Sindy după doar două zile de la intrarea concurentei la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Albert Oprea]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Albert susține că Sindy este femeia perfectă din punctul lui de vedere și îi place că este atât de deschisă și pozitivă.

„Sindi pentru mine e fata perfectă, vibe pozitiv, o zăpăcită, țin deja la ea după două zile. Ea îmi spune că îi place de mine pe traseu și m-a cucerit, gata. În primele zile, Sindy părea foarte dezorientată și spunea ea că se simte amețită, fără vlagă, dar astăzi a fost plină de energie, a mers după lemne, după cocos”,", a declarat Războinicul Albert Oprea.

Citeste si: Ce nume va avea băiatul lui Culiță Sterp de la Survivor 2021?! Mama Geta a spus tot

Szidonia Szasz, cea mai nouă concurentă de la Survivor 202 1, a adus un suflu nou în competiția Survivor 2021. Războinica ar fi trebuit să participe de la început în competiție, însă în urma unor probleme a fost înlocuită de Mellina.

Acum, Sindy poate face față oricăror provocări.

albert si sindy survivor 2021
Albert și Sindy de la Survivor 2021 și-au creat deja o legătură specială[Sursa foto: WOWbiz.ro]

„Am ales să particip la pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic. Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipa. Ambiția mea arde. Foc, aer, apă, pământ s-au unit și m-au făcut pe mine.

Nimic nu mă poate opri!”, a declarat Sindy pentru Kanal D.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Thalida de la Chefi la Cuțite l-a cucerit pe Scărlătescu! „I-am lăsat amintire o inimă în farfurie...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies