Soția lui Ilie Năstase a pus piciorul în prag! Ce condiții i-a pus tenismenului pentru împăcare? „Să ceară ajutor specializat!”

ioana si ilie nastase
Soția lui Ilie Năstase a pus piciorul în prag! Ce condiții i-a pus tenismenului pentru împăcare? „Să ceară ajutor specializat!”

Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, îi cere tenismenului să ceară ajutor specializat.

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au separat după scandalul care a izbucnit  atunci când femeia a sunat la poliție pentru a scăpa din mâinile tenismenului. Se pare că bruneta i-a pus condiții soțului pentru a lua în considerare împăcarea.

Soția lui Ilie Năstase s-a hotărât să îi mai acorde o șansă bărbatului după episodul violent care a șocat lumea showbiz-ului. Bruneta nu mai acceptă un asemenea episod și îi cere lui Ilie să ceară ajutor specializat pentru a-și trata problemele cu furia.

„Am ajuns acasă şi...am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa”, a explicat atunci Ioana Simion, potrivit Click.

Citeste si: Ilie Năstase s-a împăcat cu Ioana! Dan Capatos a făcut anunțul: „Am vorbit cu Ilie..."

Scandalul din familia Năstase a fost provocat de Andreea Tonciu și Brigitte Sfăt? Soția lui Ilie Năstase, declarații uluitoare

Gurile rele susțin că mărul discordiei ar fi chiar fosta parteneră a tenismenului, Brigitte, dar și...Andreea Tonciu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

ioana si ilie nastase

Invitată să ia parte la o „provocare iute” în emisiunea „La Măruță”, Andreea Tonciu a declarat că Ilie Năstase se numără printre bărbații celebri care i-ar fi făcut avansuri.

Citeste si: Ilie Năstase vrea să devină tată la 74 de ani! Ioana, soția lui, a împlinit 45 de ani ”O să găsim o metodă” VIDEO

„Ilie cred că s-a enervat, cum de o asemenea femeie… Cred că știi și tu femeia. Nu asta l-a enervat, ci l-a enervat cum poate o astfel de femeie să vorbească așa ceva.O

cunosc personal pe Andreea, o respect. Nu de la asta a pornit cearta noastră.
M-am speriat puţin mai tare, ce să zic. Încă nu am rezolvat, eu sunt la Constanţa, Ilie e la București. M-a sunat azi, mi-a spus că e foarte frumos în Capitală, că ninge. Nu și-a cerut scuze. Nu am vorbit mult, am schimbat câteva cuvinte”,  a spus Ioana Năstase, într-o intervenţie telefonică la Pro TV.

 

 

 

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies