Selly, pus la zid pentru că i-a chemat pe Tzancă Uraganu și Costel Biju la ziua lui! Ce a răspuns vloggerul după ce și-a luat amendă? „Legea este complet idioată. Este nedrept ce mi se întâmplă!”

Selly pus la zid pentru că i-a chemat pe Tzancă Uraganu și Costel Biju la ziua lui
Selly, pus la zid pentru că i-a chemat pe Tzancă Uraganu și Costel Biju la ziua lui!

Selly a fost amendat după ce și-a sărbătorit ziua de naștere, într-o vilă, alături de prietenii săi.

Un scandal imens a izbucnit după ce Selly și-a sărbătorit ziua de naștere alături de prietenii săi într-o vilă închiriată. Acesta s-a trezit bun de plată după ce imaginile de la ziua lui au fost postate pe contul de TikTok al manelistului Tzancă Uraganu, devenind ulterior virale.

Selly a fost extrem de nemulțumit de modul în care polițiștii au abordat situația, spunând că legea este complet lipsită de logică.

Într-un vlog postat pe contul său de Youtube, Andrei Șelaru(Selly) a explicat din ce cauză a încălcat legea și cum s-a dublat brusc numărul de persoane de la ziua lui.

Selly, pus la zid pentru că i-a chemat pe Tzancă Uraganu și Costel Biju la ziua lui

Citeste si: Selly și Smaranda au făcut cel mai important anunț despre relația lor! Felicitări!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Selly: Sunt vocal pe anumite subiecte grele și asta deranjează niște oameni care au putere în țara asta!”

Selly susține că situația se exagerează din cauza unor subiecte abordate de acesta în trecut. Vloggerul a menționat că a primit poze de la toți invitații cu testele Covid și că pericolul real de infectare se află în cluburile din București, nu la petrecerea de ziua lui.

selly, pus la zid pentru că i-a chemat pe Tzancă Uraganu și Costel Biju la ziua lui

„Se exagerează enorm. Eu v-am zis, am pus pe toată lumea să se testeze, eu chiar n-am luat lucrurile în bătaie de joc. Doar că vă dați și voi singuri seama. O parte din presă e fiartă să mă prindă cu ceva pentru ce s-a întâmplat în vară și pentru faptul că sunt foarte vocal pe anumite subiecte grele și asta deranjează niște oameni care chiar au putere în țara asta.

Voi realizați că problema e că s-a postat, că a făcut Tzancă un TikTok. Dacă nu se posta, nu știa nimeni. N-a fost nicio plângere de gălăgie, nu s-a sesizat nimeni, n-am deranjat pe nimeni”,
a declarat Selly într-un vlog postat pe canalul său de Youtube.

Citeste si: Miting în fața Guvernului României! Elevii au răspuns pozitiv la scrisoarea pe care Selly a adresat-o autorităților

 „Pe mine nu m-a anunțat poliția nici până la ora asta ce sancțiune am primit, dar au avut grijă să dea imediat comunicat de presă și eu am aflat de la jurnaliști ce se întâmplă. Mie nu mi s-a comunicat nici până la ora asta ce amendă am primit și pentru ce, n-am niciun proces verbal de la ei”, a adăugat Selly.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies