Cum gătești plăcintă cu varză la cuptor. Este gata în 40 de minute!

placinta cu varza la cuptor
Cum gătești plăcintă cu varză la cuptor. Este gata în 40 de minute!

Rețeta gustoasă de plăcintă cu varză la cuptor ce o să-ți satifacă toată papilele gustative!

Plăcintă de varză cu foietaj este o rețetă ce o vei iubi de la prima degustare și o să fie cerută mereu în familie pentru a fi din nou gătită. Umplutura are o aromă specială ce o să poată cuceri și cel mai mofturos membru, în privința mâncării. Pentru a economisi din timp, puteți folosi foi congelate cumpărate direct de la magazin. Nu implică mulți bani pe ingrediente și este gata într-un timp foarte scurt pentru servire.

Ingredientele pentru plăcinta cu varză la cupor:

Placinta cu varza dulce

  • 1 pachet foietaj congelat
  • 1 varză mică mărunțită
  • 1 morcov ras
  • 2 cepe cubulețe
  • 2 linguri unt
  • 3 linguri de apă
  • 1 lingură ulei
  • sare și piper după gust
  • mărar proaspăt tocat
  • 1 ou bătut pentru a unge foietajul

Citeste si: Rețetă ușoară de plăcintă cu brânză și mărar

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cea mai buna placinta cu varza
Plăcintă cu varză la cuptor[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cea mai bună tartă cu brânză dulce. Ingrediente și mod de preparare

Modul de preparare pentru plăcintă cu varză

Începeți în a pregăti umplutura de varză. Căliți câteva minute, într-o tigaie, ceapă tocată mărunt și morcovul cu untul până când încep să se caramelizeze. Adăugați uleiul și varza mărunțită și amestecați până se omogenizează toate ingredientele.

Țineți amestecul pe foc mic aproximativ 15 minute. În situația în care amestecul se usucă, adăugați puțină apă. Adăugați mărar și sare și piper după gust și lăsăți-l deoparte pentru a permite să se răcească puțîn. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade și folosiți o tavă mare. Cea mai ușoară metodă ce poate fi folosită de orice persoană care nu este o gospodină desăvârșită este să rulați foile cu umpluturra că pe un ștrudel.

Luați câteva foi și adaugati amestecul asftfel încât să nu fie prea multă umplutură. Echilibrați cantitatea în funcție de câte bucăți doriți să faceți. Rulați foietajul cu plăcinta de varză și ungeti pe deasupra lor cu un ou bătut bine. Țineți-le la cuptor până se rumenesc, timp de 40 minute.

Poftă bună!



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Plăcintă de brânză cu stafide. E gata în 30 de minute și e ușor de preparat

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies