Bogdan Mocanu își dorește un copil cu noua iubită! Tânăra l-a schimbat radical! „Până la 25 de ani vreau copil neapărat!”

Bogdan Mocanu își dorește un copil cu noua iubită
Bogdan Mocanu își dorește un copil cu noua iubită! Tânăra l-a schimbat radical! „Până la 25 de ani vreau copil neapărat!”

Bogdan Mocanu vrea să își pună pirostriile și se gândește chiar la un copil în viitorul apropiat.

Bogdan Mocanu a vorbit despre felul în care s-a schimbat de când iubește din nou. Acesta a mărturisit că trăiește o poveste de dragoste care îl împlinește și îl determină să se gândească serios la o familie cu actuala iubită.

După despărțirea de Andra Volos, Bogdan Mocanu a mărturisit că și-a pierdut speranța că ar putea găsi pe cineva pe placul lui, însă se pare că norocul i-a surâs chiar în noaptea dintre ani.

Deși o ține ascunsă de ochii publicului, Bogdan Mocanu a recunoscut că are o nouă relație.

„Am cunoscut o fată, nu contează cine e, mai bine să nu știe lumea. Posibil să o cunoașteți. Este o fată cu care mi-am petrecut și seara dintre ani. Sunt fericit și mă simt un pic așa îndrăgostit. Este o femeie matură, este mai mare decât mine. Nu este o copilă cum poate au fost altele din trecutul meu.

O femeie care știe ce vrea de la viață.”, a spus Bogdan Mocanu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Bogdan Mocanu își dorește un copil cu noua iubită

Citeste si: Bianca Comănici, pregătită pentru o nouă relație: "Ce băieți vor să mă cucerească..."

Bogdan Mocanu: „Cel mai mare vis al meu este să fiu tat ă!”

Bogdan Mocanu este extrem de nerăbdător să devină tată. Acesta declarat că până la 25 de ani își dorește să aibă primul copil.

Citeste si: Ce job are Georgiana, fosta iubită a lui Jador de la Survivor 2021?!

„Acesta este cel mai mare vis al meu, să fiu tată. Aș vrea un băiat pentru că fată dacă ar fi e mișto când e mică, îți oferă mai multă afecțiune decât un băiat, dar sunt eu bolnav psihic și cred că o să moară printr-o biserică

sau ceva că nu o las eu cu băieți. M-aș ține de sală să am mușchi doar ca să-i intimidez pe gagiii ei. Cred că mai am un an jumate până la deadline. Până la 25 de ani vreau să am copil neapărat pentru că atunci când o să am eu 30-40 de ani o să fie măricel.”, a spus Bogdan Mocanu pentru Antena Stars.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies