Bianca Comănici a trecut prin momente cumplite: "Am rămas șocată...". Ce s-a întâmplat cu fosta concurentă de la Puterea Dragostei

bianca comanici declaratii
Bianca Comănici a trecut prin momente cumplite în timpul orelor de condus

Bianca Comănici a avut parte de o experiență neplăcută în trafic. Ce spune frumoasa brunetă despre nefericitul eveniment.

Bianca Comănici le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare că a trebuit să treacă printr-un moment extrem de neplăcut în trafic, atunci când urma orele școlii de șoferi.

Bianca Comănici a trecut prin momente cumplite în trafic

Bianca Comănici este una dintre cele mai determinate vedete din showbiz-ul românesc. După ce a câștigat cele două sezoane Puterea Dragostei, frumoasa brunetă s-a despărțit de Livian, însă a dorit să-și continue viața într-un mod productiv și eficient.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei se duce la Survivor?!

Cel mai bun mod de a-și pune în aplicare planurile a fost să se înscrie la școala de șoferi pentru a obține permisul de conducere. Astfel că, de ceva timp, Bianca Comănici învață să fie o șoferiță excelentă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

bianca comanici incident
Bianca Comănici le-a împărtășit fanilor clipele de groază prin care a trecut[Sursa foto: Instagram Bianca Comanici]

Cu toate acestea, evenimentele care se întâmplă de obicei în trafic nu au ocolit-o nici pe fosta iubită a lui Livian.

Citeste si: Prima reacție a Biancăi Comănici după ce Ella și Livian s-au afișat împreună! Ce mesaj a transmis bruneta? „Am lăsat trecutul în urmă...”

Bianca Comănici le-a povestit celor care o apreciază pe rețelele de socializare, momentele de groază prin care a trecut atunci când se afla la volan.

bianca comanici momente de groaza
Bianca Comănici a rămas șocată de experiența pe care a avut-o recent în trafic[Sursa foto: Instagram Bianca Comanici]

”Am terminat cu ora de condus, am ajuns acasă și am tras o linie la greșelile pe care le-am făcut. Domnul instructor mi-a zis: Bianca, nu te gândi la greșeli în timp ce conduci, gândește-te când ajungi acasă. M-am gândit și, la un moment dat, eu credeam că merg regulamentar, a fost totul perfect, dar s-a trezit un domn, eu îi zic domn, m-a înjurat și m-a făcut în toate felurile pentru că mergeam încet, dar nu mergeam extrem de încet că eram la semafor și imediat am trecut la intersecție.

Mi se părea că merg ok. A scos capul pe geam și m-a înjurat, m-a făcut în toate felurile. Am rămas șocată de cum poate să reacționeze un bărbat. Nu poți să îl numești bărbat la o chestie de genul ăsta. Misoginii ăștia nu au limite, frate. Nu pot să zic că mi-a stricat ziua pentru că dacă nu aveam masca pe față, îi zâmbeam în față și putea să mă înjure cât voia el", a declarat Bianca Comănici.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Livian de la Puterea Dragostei se duce la Survivor?!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies