Simona Hapciuc a ajuns de urgență la spital după ce a părăsit Survivor România! „Am contractat virusul...”

Simona Hapciuc a ajuns de urgență la spital după ce a părăsit Survivor România!
Simona Hapciuc a ajuns de urgență la spital după ce a părăsit Survivor România!

Simona Hapciuc a explicat de ce a fost nevoită să ajungă pe mâinile medicilor după ce a părăsit show-ul Survivor România.

Simona Hapciuc a părăsit în urmă cu aproape două săptămâni show-ul Survivor România și se pare că nu se află în cea mai bună stare de sănătate. Fosta concurentă a părăsit competiția în urma voturilor primite de colegii săi, publicul nefiind destul de activ pentru a o salva de eliminare.

Simona Hapciuc a făcut dezvăluiri neașteptate după ce a fost eliminată din show-ul de supraviețuire și a povestit totodată că întâmpină probleme majore de sănătate.

Primele simptome ale Faimoasei de la Survivor au fost oboseala constantă, sângerările nazale, durerile puternice de cap și se pare că diagnosticul indică pancreatita.

Simona Hapciuc a ajuns de urgență la spital după ce a părăsit Survivor România!

Am fost dispărută o perioadă, deoarece ieri am fost de urgență la spital. După cum v-am spus, la venirea mea din Dominicană am avut o perioadă în care m-am simțit foarte rău. Inițial am pus totul pe seama oboselii, dar din păcate ieri am clacat și în urma rezultatelor am aflat că am o pancreatită, toxiintecție hepatică și un sindrom meningial.

Am ieșit acum pe semnatură din spital, dar voi continua cu seria investigațiilor.

Simptomele mele erau de oboseală, sângerari nazale, dureri foarte mari de cap. Doctorii se tem că am contractat virusul Dengue. Sunt programată la mai mulți medici, sunt sub tratament. La mine s-au agravat simptomele destul de mult. Sindromul meningial de care sunt suspectă am înțeles ca ar fi foarte grav. Dar sunt bine”, a mărturisit Simona Hapciuc.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Alexandra Stan de la Survivor 2021 a ajuns la spital! Ce a pățit artista?

Simona Hapciuc, dezamăgită de colegii care au votat-o!

Nu mă consideram cea mai slabă din punct de vedere sportiv…”

Simona Hapciuc a vorbit și despre emoțiile pe care le-a simțit atunci când și-a revăzut băiețelul. Deși este dezamăgită de colegii care au votat-o, întrucât nu se considera veriga slabă a echipei, aceasta se bucură că a revenit lângă „dragostea vieții ei”, Dimitrie.

Nu cred că am trăit vreodată o emoție atât de mare, poate doar când l-am născut, dar sinceră să fiu e ca și cum m-aș renaște eu.

În momentul acesta realizez că să mă întorc a fost cel mai bun lucru pentru mine. Deși, inițial, eram foarte supărată pe colegii mei și pentru nominalizare, în momentul acesta pot doar să le mulțumesc pentru că m-au trimis lângă Dimitrie.

Simona Hapciuc a ajuns de urgență la spital după ce a părăsit Survivor România!

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Citeste si: Simona Hapciuc de la Survivor 2021 și fiul ei au probleme de sănătate: "Din păcate..."

Eu am fost foarte nemulțumită deoarece nu mă consideram cea mai slabă din punct de vedere sportiv. Apoi am înțeles că Survivor e un joc de strategie, nu un joc sportiv. Atunci următoarea lor nominalizare, adică Elena, ei chiar au făcut o strategie. Chiar nu simțeau nevoia să țină verigi mai puternice pe acolo”,  a spus Simona Hapciuc, acum ceva timp despre Survivor România.

 

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies