Lidia Buble, îndrăgostită din nou? Cântăreața a fost surprinsă în compania lui Cobra Tate!

Lidia Buble a fost surprinsă în compania lui Cobra Tate!
Lidia Buble a fost surprinsă în compania lui Cobra Tate!

Lidia Buble a vorbit despre viața ei amoroasă după ce a fost surprinsă de paparazzi în compania celebrului Cobra Tate.

Lidia Buble a fost surprinsă zilele trecute în compania fostului cumnat al Biancăi Drăgușanu, Cobra Tate. Cei doi au petrecut o zi de weekend într-un local de fițe din București și păreau să se simtă extrem de bine unul în compania celuilalt.

De când s-a despărțit de Răzvan Simion, speculațiile au început să curgă cu privire la viața amoroasă a artistei. Zvonurile despre o eventuală relație între Lidia Buble și Cornel Ilie au încetat, însă un nou posibil iubit al cântăreței a fost luat în vizor.

La început de primăvară, Lidia Buble a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram prin care lămurește internauții cu privire la viața sa amoroasă.

Citeste si: Lidia Buble are un nou iubit?! Ce a declarat cântăreața?

„Pentru mine începutul de primăvară este unul intens. Îndrăgostită nu sunt, dar trăiesc intens”, a spus Lidia Buble în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Lidia Buble, despre rolul de mamă

Lidia Buble a vorbit și despre viața sa familie și rolul de mamă. Artista a mărturisit că nu își dorește să aducă doar un copil pe lume, ci cât mai mulți, pentru a păstra astfel tradiția familiei sale numeroase.

Lidia Buble a fost surprinsă în compania lui Cobra Tate!

„Da, bineînețeles, (nr. se vede mamă) și mamă de mulți copii, cel puțin de patru băieți și două fete. Vreau să aud multă gălăgie prin casă. Uneori mă uit la surorile mele și îmi dau seama că ele la vârsta mea aveau deja doi copii. Dar totul la timpul lor”, a mai adăugat artista.

Citeste si: Lidia Buble și Răzvan Simion s-au împăcat?! Mesajul care i-a dat de gol

Artista a vorbit adesea, indirect, despre poveștile de dragoste pe care le-a trait, în piesele sale. În egală măsură, piesa „sub apă” ilustrează o perioadă delicată pe care cuplul Lidia Buble-Răzvan Simion a traversat-o.

”Îmi asum tot ce fac și noua piesă are legătură cu viața mea, nu cu prezentul, dar cu trecutul. Sunt genul de persoană care nu ia o decizie până nu e sigură pe acea decizie pentru că nu suport să am regrete.

Sunt genul de persoană care nu pune mâna pe telefon a doua oară să scrie. Nu-mi pare rău că dacă mi-ar fi părut rău nu aș fi luat această decizie”, a mai spus cântăreață făcând referire la despărțirea de Răzvan Simion.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Top 5 tendințe de pantofi de toamnă pe care le vei vedea peste tot în acest sezon, potrivit stiliștilor

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”

Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies