Alexandra și Ionuț Bodi s-au despărțit în urmă cu câteva zile! Bărbatul îşi acuză partenera de infidelitate!

Alexandra și Ionuț Bodi s-au despărțit în urmă cu câteva zile! Bărbatul îşi acuză partenera de infidelitate!
Alexandra și Ionuț Bodi s-au despărțit în urmă cu câteva zile! Bărbatul îşi acuză partenera de infidelitate!

Regii TikTok–ului, Alexandra și Ionuț Bodi, au ajuns în pragul separării! Vorbe grele s-au spus între cei doi soți deveniți celebri peste noapte!

TikTok–ul, una dintre cele mai căutate aplicații la ora actuală, face vedete peste noapte. Nu îți trebuie mult ca să remarci un video care devine deja viral în scurt timp cu persoanaje mai interesante sau chiar ciudate.

Recent, aplicația a făcut celebri doi tineri ce nu duc o viață plină de bogăție, ba din contră. Alexandra și Ionuț Bodi, doi tineri căsătoriți, au făcut show pe platforma ce i-a propulsat direct în atenția presei.

Clipurile lor au strâns milioane de vizualizări, ceea ce le poate atrage invidia multor persoane celebre care nu pot strânge nici pe jumătate cât au făcut ei.

Acuzații de nedescris între Alexandra și Ionuț Bodi, care s-au despărțit recent! Femeia se află în spital!

În urma ultimelor postări făcute, se pare că au apărut probleme în paradisul celor doi. Încă de la începutul anului, Ionuț a declarat că se desparte de aleasa inimii lui, Alexandra.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Revoltată, aceasta postat un video în care a făcut câteva declarații: “ Ați reușit, oameni buni! Au reușit haterii și Ionuț s-a luat după lume. Nu știu ce se întâmplă, dar mi-a zis aseară că vine acasă și acum nu îmi mai răspunde la telefon! Vorbește cu haterii.

Nu știu cu cine vorbește, lume, dar au reușit haterii să ne despartă, ok! Eu pot să stau și singură să-mi văd de viața mea, de copilul meu! Dar haterii o să se bucure, că nu au ce altceva să facă! Vă mulțumesc, dragii mei! Multă sănătate vă doresc”. După ce și-a manifestat această supărare, la scurt timp cei doi s-a împăcat și au continuat să își vadă de căsnicia lor.

O postare absolut suprinzătoare a venit din partea lui Ionuț Bodi care a șocat: „Adio, Alexandra! Ești o mincinoasă notorie. Când ieși din spital să nu mai vii acasă, mergi la amantul tău. Eu deja am pe cineva și sunt fericit. Nu mai există cale de întoarcere să ne împăcăm. Lasă-mă în pace nerușinato, m-ai mințit!”

Din declarațiile făcute, se înțelege că Alexandra l-a înșelat și prin dezamăgirea pe care o are, Ionuț nu o mai vrea în viața lui. Despărțirea a pornit de la apariția altui bărbat în viața Alexandrei. Nu se știe din ce motive aceasta se află în spital, cert este că la Ionuț o să găsească ușa închisă cu cheia.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies