Marilena Cuciurean de la Survivor România a spus adevărul despre Războnici! Musty și Sorin sunt “capul răutăților”"

Marilena Cuciurean a spus adevărul despre Razbonici!
Marilena Cuciurean a spus adevărul despre Razbonici!

Fosta războinică de la Survivor România, Marilena Cuciurean, a făcut destăinuri de neimaginat despre membrii echipei Războinicilor!

Marilena Cuciurean, a unul dintre cele mai bune parcursurile de la Survivor România 2021. Fosta Războinică s-a întors de câteva săptămâni din junglă dominicană pentru că a cedat psihic. Competiția fenomen de pe Kanal D, urmărită de milioane de telespectatori la fiecare minut, nu este una ușoară unde pot face față toți concurenții. Marilena Ciucurean, a făcut performanță sportivă și a adus punct după punct echipei Războinicilor, dar a pierdut lupta psihologică.

Într-un interviu acordat recent, războinica a făcut niște precizări în privința colegilor de competitie, dar și despre așteptările pe care le-a avut de la ea însăși: “Am plecat la Survivor România nu neapărat să câștig, dar îmi doream să ajung până în finală. Mi-am dat seama că va fi foarte greu. În primul rând, am plecat să mă autodepășesc și să mă cunosc mai bine. Mi-am depășit foarte multe limite, una dintre ele este frică de apă.

În al doilea rând, m-am cunoscut cine sunt, ce fel de om sunt. Am învățat să apreciez anumite lucruri aparent neimportante, mi-am dat seama că sunt o familistă convinsă cu dorul acela de casă, care te face să experimentezi o anumită disperare.”

Citeste si: Marilena a părăsit competiția Survivor România! Lacrimi în tabăra Războinicilor „Am fost nevoiți să luăm decizia descalificării!"

Marinela Cuciurean consideră că Musty și Sorin sunt “capul răutăților” din echipa Războinicilor!

Citeste si: Marilena Cuciurean de la Survivor România 2021, povestea neștiută! Cu ce se ocupă ambiţioasa "războinică"?

Fiecare persoană are antipatii și afinități și Marilena a făcut precizările ei în privința câștigătorului Survivor România 2021: “Mi-aș dori să câștige Albert, nu pentru că îmi este prieten, ci pentru că este o persoană care chiar își dorește cu adevărat să câștige.

Cred că sunt șanse să fie un câștigător și de la Faimoși, băieții sunt buni, dar și Elena Marin este o luptătoare. Și Marius Crăciun, concurentul cel nou, are șanse.”

După o serie de caracterizări în privința potențialului concurenților din echipa Faimosilor și cea a Războinicilor, Marilena Cuciurean a ținut să precizeze câteva lucruri la adresa a doi foști colegi de-ai ei… Sorin și Musty… “Și strategiile de joc și cele din câmp erau făcute de două persoane și cred că s-a observat acest lucru și acasă: Sorin și Musty.

Capul răutăților tot ei erau. La Faimoși cred că Moroșanu și Zannidache. De Zanni îmi place că este o persoană sinceră și cred că are dreptate în ceea ce zice.”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Marilena Cuciurean a spus adevărul despre Razbonici!
Marilena Cuciurean a spus adevărul despre Razbonici! [Sursa foto: Instagram]

Chiar dacă avrea șanse mari să ajungă în finala Survivor România 2021, conform spuselor fanilor ei, Marilena nu mai poate visa la marele premiu și poate urmari competiția doar din fața televizorului.

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies