Sandale dama care iti vor face prietenele invidioase

Sandale dama care iti vor face prietenele invidioase
Sandale dama care iti vor face prietenele invidioase

Sigur in ultimele luni reci de stat in casa te-ai gandit macar o data la cum te-ai imbraca si unde te-ai duce daca maine ar veni vara, asa ca te vom ajuta sa-ti gasesti perechea perfecta de sandale dama care iti vor face prietenele invidioase.

Pentru ca cel mai important dupa comoditate este calitatea trebuie neaparat sa ai o pereche de sandale dama din piele naturala.

Doar pentru ca sunt de piele nu inseamna ca te vor costa o avere. La branduri autohtone cum este si GIULIO, gasesti produse premium la preturi accesibile.

Nefiind inca vreme destul de calda s-ar putea sa gasesti reduceri sandale dama



Daca vrei sa ai o pereche deosebita te poti orienta spre modelele care au tocuri complet sau partial transparente. Modelele negre cu toc fumuriu se vor asorta foarte usor unei tinute elegante din garderoba ta actuala.

In caz ca nu iti plac tocurile transparente exista si modele care au zone goale pe interior. Nu-ti face griji, sunt concepute de specialisti, nu vei avea suprize.

Daca nu iti plac sandale dama cu tocuri speciale care iti poti cauta un model ce combina piele naturala cu materiale speciale transparente. Aceste combinatii au efect vizual foarte interesant. Piciorul tau vazut de la distanta va parea ca este acoperit de doar cateva firicele de piele. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

O alta varianta interesanta pe care merita sa o incerci sunt modelele din piele cu efect special. Acestea pot fi in multe variante, cu efect sarpe sau croco in diverse culori sau care imita texturile diferitelor materiale.

Daca nu vrei sandale dama cu toc dar ti-ai dor ceva foarte elegant atunci trebuie neaparat sa incerci papucii din piele naturala matlasata. Acestea sunt o solutie super eleganta si comoda in acelasi timp.

Cusaturile care formeaza romburi ce ies in relief ofera sentimentul de lux.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies