Horoscopul săptămânii 15-21 martie

Horoscopul săptămânii 15-21 martie.
Horoscopul săptămânii 15-21 martie.

Descopera de la noi ce ti-au pregatit astrele pentru saptamana viitoare si afla cum te vei pozitiona in raport cu dragostea, sanatatea si banii sau cariera.

Horoscopul săptămânii 15-21 martie. Descopera de la noi ce ti-au pregatit astrele pentru saptamana viitoare si afla cum te vei pozitiona in raport cu dragostea, sanatatea si banii sau cariera.

Horoscopul săptămânii 15-21 martie.
Horoscopul săptămânii 15-21 martie. [Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Te simti cam singura in aceasta perioada si nu intalnesti prea multe persoane. Daca iti frecventezi insa cercurile sociale obisnuite, exista posibilitatea sa intalnesti pe cineva prin intermediul prietenilor tai.

In plus, trebuie sa fii mai atenta la bani si sa tii o evidenta mai clara a acestora, dar asta nu inseamna ca nu vor aparea oportunitati financiare.

Taur

Saptamana aceasta e loc de actiune si de distractie. Intalnirile romantice sunt favorizate in aceasta perioada si promitatoare. Vei incepe saptamana in companie buna. In plus, te vei pozitiona foarte bine financiar in saptamana care urmeaza, dar trebuie sa mergi la medic si sa iti faci niste controale de rutina, pentru grija sanatatii tale anuale.

Gemeni

In saptamana care urmeaza nu vei fi prea fericita in ceea ce priveste dragostea. Ai parte de multe indoieli care te fac sa suferi. Trebuie sa stii ca suspiciunile nu vor face decat sa construiasca un disconfort si mai mare si lucrurile se vor inrautati. In ceea ce priveste situatia ta materiala, vei avea parte de cheltuieli neprevazute  care te vor da peste capt.

Trebuie sa fii mai cumpatata.

Citeste si: Ce îl face cu adevărat fericit, în funcție de zodia lui?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Rac

Relatia ta cu partenerul de viata este una bazata pe incredere si profunzime. Visele tale se transforma in realitate si esti pe drumul cel bun.

In plus, saptamana aceasta este plina de speranta in ceea ce priveste banii. S-ar putea sa primesti o suma surprinzatoare de bani.

Leu

Loialitatea este cuvantul cheie saptamana aceasta. Bucura-te de viata traindu-ti intens iubirea, da-i frau liber. Saptamana care vine vor aparea oportuntati iar evolutia ta financiara este favorabila.

Fecioara

Daca esti implicata intr-o relatie, sansele sa fii fericita in aceasta saptamana sunt foarte mari.

Prezenta ta este cautata, iar cei din jurul tau se gandesc mult la tine. Viata iti zambeste si pe plan amoros si pe plan financiar si esti pe val.

Balanta

Trebuie sa iti faci timp pentru tine si pentru relatia in care esti implicata. Pune un strop de frana in cariera si acorda-ti timp de relaxare. Financiar vorbind, esti foarte generoasa in saptamana care urmeaza, dar trebuie sa ai in vedere ca bugetul tau nu este nelimitat.

Fii mai cumpatata.

Scorpion

Vei experimenta trairi si sentimente puternice si profunde in saptamana ce urmeaza. Provocarea este sa pastrezi un echilibru in relatiile tale romantice si sa nu te pierzi cu firea. In plus, in saptamana care vine nu vei avea grija banilor si te vei descurca de minune.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Sagetator

Trebuie sa iei o pauza de la viata agitata pe care ai avut-o pana acum si sa respiri adanc, astfel incat sa iti incarci bateriile. Energia ta nu este nelimitata si trebuie sa iti prioritizezi alegerile in viata. Saptamana care vine nu vei avea dificultati financiare si te vei descurca de minune.

Capricorn

Astrele iti deschid usi noi si au grija de viata ta amoroasa. Saptamana care vine vei fi plina de entuziasm si grijile tale vor disparea. Esti insa stresata din cauza carierei tale, dar rezultatele muncii tale nu vor intarzia sa apara. S-ar putea chiar sa te bucuri de o crestere salariala.

Varsator

Saptamana care vine vei avea parte de o comunicare eficienta cu oamenii din viata ta si te vei axa pe satisfacerea propriilor dorinte.magnetismul tau ar trebui sa iti aduca un succes frumos in ceea ce priveste potentialii tai admiratori. Financiar vorbind, vei avea parte de dificultati, dar vei trece cu bine peste toate.

Pesti

Viata ta amoroasa straluceste si zambetul tau este larg deschis in aceasta saptamana. Optimismul tau este benefic tuturor celor din jurul tau si in dragoste o duci foarte bine. Te vei rasfata in saptamana ce urmeaza, in special pentru ca ai suficiente finante cat sa faci asta.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Raluca Olaru, un vraci de “modă nouă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies