Mary de la Puterea Dragostei a făcut testul de sarcină! Robert, reacție incredibilă! „Iubitul meu s-a supărat...”

mary insarcinata
Mary a făcut testul de sarcină!

Mary de la Puterea Dragostei a făcut testul de sarcină și i-a dat vestea cea mare iubitului ei, Robert.

Mary de la Puterea Dragostei l-a surprins pe iubitul ei, Robert, cu o veste neașteptată. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a făcut testul de sarcină și l-a chemat pe acesta de urgență acasă pentru a-i da marea veste.

Mary și Robert s-au mutat împreună și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de când au părăsit Casa Puterea Dragostei. Speculațiile au curs cu privire la o posibilă sarcină a blondinei încă de anul trecut și internauții așteptau cu mare interes marea veste din partea celor doi.

„Nu cred. E pe bune?”,  a întrebat Robert, vizibil emoționat.

„Știi că eu nu glumesc cu așa ceva,” a răspuns Mary.

Mary, pusă pe șotii, a făcut testul de sarcină și i-a spus iubitului ei că urmează să devină tată. Acesta a fost extrem de fericit când a aflat vestea, însă lucrurile nu s-au terminat într-o notă pozitivă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

mary insarcinata
Mary și Robert[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mary de la Puterea Dragostei a dat vestea bombă! „Eu și Robert ne-am despărțit..."

Robert, reacție neașteptată după ce a aflat că totul a fost o farsă

Aflând că este vorba doar despre o farsă, Robert a fost extrem de nervos, având o reacție total neașteptată.

Se vede cu ochiul liber că iubitul Marinelei își dorește enorm să devină tată, fiind extrem de dezamăgit atunci când a aflat că a fost păcălit.

mary insarcinata

„Eram sigur că faceți glume din astea proaste, de doi lei.(...) Vă mulțumesc frumos pentru această farsă formidabilă, ce să spun. O glumă foarte reușită! Stați liniștiți, roata se întoarce.(...) Dacă asta vi se pare glumă bună, nu mai zic nimic”,  a spus Robert, vizibil afectat de gluma celor doi. 

Citeste si: Mary și Robert de la Puterea Dragostei vor deveni părinți?! Anunțul care a șocat pe toată lumea

„Nu prea a fost foarte bună farsa pentru că iubitul meu s-a supărat.(...) Nu mai am energie să vorbesc atât de mult pentru că m-a supărat că n-a înțeles gluma și a reacționat foarte urât. Vă mulțumesc și nu uitați să dați un share pentru lacrimile lui Robert!”  a adăugat Mary. 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies