Christine Lampard a născut la 42 de ani! Vedeta a adus pe lume al doilea copil

christine lampard bebe
Christine Lampard a născut cel de-al doilea copil

Christine Lampard și Frank Lampard au devenit părinți pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut chiar pe rețelele de socializare.

Christine Lampard a adus pe lume cel de-al doilea copil la vârsta de 42 de ani. Vedeta a postat o fotografie pe o rețea de socializare, acolo unde a făcut fericitul anunț.

Christine Lampard a născut cel de-al doilea copil

Christine și Frank Lampard au împreună o fetiță de doi ani pe nume Patricia. Acum, celebrul cuplu și-a mărit familia cu încă un membru. 

Frank Lampard mai are două fetițe dintr-o căsnicie anterioară cu Elen Rivas, însă fostul fotbalist s-a bucurat nespus atunci când a aflat că va deveni tată de băiat.

Acum, Christine Lampard și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că a devenit mămică pentru a doua oară la vârsta de 42 de ani.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

"Haideți să vă introducem cea mai nouă achiziție. Frederick (Freddie) George Lampard! Suntem nespus de îndrăgostiți".

Citeste si: Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat sexul celui de-al doilea copil!

Cu toate că vestea unei a doua saricini i-a bucurat pe cei doi, Christine Lampard nu și-a putut vedea părinții în perioada cât a fost gravidă, din pricina restricțiilor impuse de COVID-19.

„E minunat, o fărâmă de fericire pentru familia noastră în aceste vremuri grele. Părinții mei care locuiesc în Northern Ireland abia așteaptă”, spunea Christine Lampard în timpul sarcinii.

christine lampard mamica a doua oara
Frank Lampard și Christine au devenit părinți pentru a doua oară[Sursa foto: Cancan.ro]

Cu toate restricțiile din timpul pandemiei, Christine Lampard a recunoscut că i-a fost greu să facă toate procedurile de una singură.

Citeste si: Ellie Goulding este însărcinată cu primul copil! Caspar Jopling este în culmea fericirii

„Îmi este teamă, dar trebuie să fiu tare. Procedura din spital s-a schimbat, nu mai poți aduce pe nimeni cu tine și nici prea multe obiecte. Dar, e în regulă, trebuie să faci ce e de făcut. Mi-ar fi plăcut ca Frank să poată fi alături de mine. Nu vreau să nasc de una singură, dar, din păcate, multe femei au fost nevoite să nască așa. Totul e atât de incert, iar tu încerci să fii super protectiv.

Chiar încerc să fiu super atentă, dar e destul de neplăcut să mergi la programările medicale de una singură", spunea soția lui Frank Lampard.

Christine și Frank Lampard s-au căsătorit în 2015 după șase ani de relație. 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Lisa Haydon este însărcinată pentru a treia oară! Primele imagini cu burtica de gravidă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies