Ce face acum Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities?

alexandra ungureanu
Alexandra Ungureanu mărturisește că i-ar plăcea să mai participe la emisiuni care o fac să își testeze răbdarea

Alexandra Ungureanu a devenit influencer de modă și turism. Ce spune câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrities?

Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities a lăsat pe planul doi muzica, însă recunoaște că are câteva proiecte în derulare. Cu ce se ocupă acum vedeta?

Cu ce se ocupă acum Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities?

Alexandra Ungureanu recunoaște că a lăsat activitățile muzicale pe locul doi, însă fanii trebuie să se aștepte la câteva surprize din partea artistei.

"Le-am început de anul trecut, lucrez şi nu mă mai opresc. Lucrez în online, sunt influencer, muzica a rămas în spate. Se vede pe social media ce fac. Ne adaptăm noii vieţi, “Bravo, ai stil” nu putea rămâne fără urmări. Am contracte online, cu sau fără voia mea asta este pâinea acestor zile. Nu pot spune că îmi doream neapărat, dar mă adaptez contextului şi vremurilor sperând în creşterea numărului de concerte şi scăderea timpului petrecut în crearea videoclipurilor pentru conţinut online.

Dar nu mă deranjează, iar partea de modă, e ok, fac propuneri de ţinute celor care m-au cunoscut şi aşa. Pentru că mulţi nu mă cunoşteau ca solistă", spune Alexandra Ungureanu.

Citeste si: Roxana Ghiță o critică dur pe Mellina de la Survivor 2021: "Vrea să aibă..."

alexandra ungureanu declaratii
Alexandra Ungureanu spune că își dorește să se reîntoarcă la ceea ce știe să facă cel bine, să cânte[Sursa foto: Instagram Alexandra Ungureanu]

Alexandra Ungureanu spune că este cunoscută pentru faptul că a câștigat Bravo, ai stil! Celebrities și nu pentru faptul că este cântăreață.

"Nu mă ştiau, sunt mulţi tineri care nu mă ştiau ca solistă şi n-au fost interesaţi să mă cunoască. Dar mă ştiu de la “Bravo, ai stil”, de la Kanal D", recunoaște Alexandra Ungureanu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Simona Hapciuc, pusă la punct de sora lui Culiță de la Survivor 2021: "Mi-a scris..."

Cât despre planurile muzicale, Alexandra Ungureanu spune că are proiecte în așteptare, însă trebuie găsit momentul oportun pentru toate.

"Am multe piese acum în pregătire. Chiar înainte să se încheie filmările pentru “Bravo ai stil” intrasem în studioul de înregistrări pentru mai multe piese, lucrez să scot piese noi, sunt mândră de piesa lansată în ianuarie, scrisă de Keo. Mai am o piesă de la Marius Moga care încă nu e gata, am colaborat cu Alex Pelin pentru mai multe melodii.

Mai am şi ceva de la Adda, însă trebuie să le găsesc timpul potrivit. Deşi acum totuşi stând mai mult timp acasă s-a schimbat moda cu totul", mai spune câștigătoare Bravo, ai stil! Celebrities.

Alexandra Ungureanu a declarat că banii câștigați de pe urma participării în cadrul show-ului de la Kanal D, se află încă la păstrare și își așteaptă rândul.

"Banii sunt pe card încă, am făcut prima investiţie într-o placă de sunet pentru studio pentru că până la cântările de scenă voi cânta online.

Am început o serie de live-uri pe instagram, dar am fost în vacanţă şi m-am lenevit. În vacanţă am fost la început de ianuarie prin ţară prin nişte locaţii noi deschise, care au făcut senzaţie la mine pe Facebook. Am devenit influencer şi pe turism, deschizătoare de drumuri. Se poartă acum vacanţa asta în stil nordic şi am descoperit, spre Someşul Rece, o cabană. Iar când m-am întors în Bucureşti toţi producătorii m-au întrebat unde e, ca să filmeze videoclipuri acolo.
Una dintre cele mai bune prietene ale mele mi-a zis că dacă o să câştig la “Bravo ai stil” vom merge 3 zile la Veneţia, dar acum nu are rost să mă duc, a scăzut apa de pe canal. Singura programare peste hotare este la sfârşitul lui mai, în Grecia", spune Alexandra Ungureanu.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Sursa: https://www.click.ro/vedete/romanesti/nu-refuza-un-reality-show-chiar-daca-nu-ma-spal-si-fac-foamea 

 

 

 

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Theo Rose spune adevărul despre colegele de la "Bravo, ai stil! Celebrities"! "Nu trebuia să câștige..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies