Cortina se ridică! Actorul Marius Manole, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. “Îmi pare rău pentru ei că au avut viața asta. Meritau ceva mai bun!”

Cortina se ridică! Actorul Marius Manole, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.  “Îmi pare rău pentru ei că au avut viața asta. Meritau ceva mai bun!”
Cortina se ridică! Actorul Marius Manole, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. “Îmi pare rău pentru ei că au avut viața asta. Meritau ceva mai bun!”

În această seară, de la 23:15, Marius Manole vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

În cadrul interviului maraton, actorul se va confesa  publicului prin intermediul întrebărilor răscolitoare despre viața personală și carieră, astfel că telespectatorii îl vor putea cunoaște în profunzime pe omul Marius Manole, dincolo de cortina teatrului.  Personalitate marcantă a scenei românești, unul dintre cei mai talentați și iubiți actori din România,  Marius Manole  își expune cu sinceritate debordantă  trăirile cele mai intime, în cadrul acestui interviu eveniment.

M-au crescut cu principiul acesta, <capul plecat sabia nu-l taie!>.

Ceea ce m-a terminat ani de zile. Nu știu dacă m-a terminat, dar poate m-a ajutat să fiu revoltat toată viața pentru că părinții mei, toată viața au fost asupriți de sistem. Trăiau cu o frică îngrozitoare, să nu fie sancționați, să nu fie dați afară… Am ur â t lucrul ăsta, că nu erau niște oameni liberi… Îmi pare rău pentru ei că au avut viața asta.
Meritau ceva mai bun
!”, afirmă Marius Manole, la una dintre întrebările adresate în cadrul interviului din această seară, de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 “A confiscat Ion Caramitru <Teatrul Național>?, “Cât de sărac ați fost?”, “Aveți probleme cu alcoolul?”, “De ce v-ați ratat viața?”, “Jucați în seriale TV pentru bani?”,  “Va e frică să iubiți?”, “Sunteți fericit?”   sunt

doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Marius Manole în cadrul ediției de marți seară a emisiunii difuzate de la 23:15, la Kanal D!

 

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: &quot;E foarte trist!&quot; Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies