Horoscop Vărsător 17 martie Arătați-vă așa cum sunteți!

Horoscop Vărsător 17 martie
Horoscop Vărsător 17 martie

Iată ce pregătesc astrele pentru nativii din zodia Vărsător în data de 17 martie.

Starea de irascibilitate pe care o vei avea în data de 17 martie te va duce spre unele alegeri greșite. Sfatul este să analizezi situația de mai multe ori înainte de a face anumite lucruri sau afirmații. Dacă nu vei fi capabil să îți ții comportamentul sub control, vei risca să îți pierzi cei mai buni prieteni. Gandește-te la viitor, nu doar la ceea ce ți oferă viața în prezent!

Materialismul nativilor din zodia Vărsător poate fi o trăsătură constructivă în anumite situații, însă nu trebuie dusă la extrem. Data de 17 a acestei luni aduce o zi în care vi se recomandă introspecția, o aprofundare a cadrului spiritual, dincolo de planul fizic, tangibil.

Horoscop Vărsător 17 martie

Vă doriți să afișați în fața celorlalți o atitudine de om puternic, de neclintit, însă, în realitate, vă afectează tot ceea ce se vorbește în preajma voastră, în special dacă este vorba despre propria persoană sau despre proiectele pe care le desfășurați.

Sunteți acea persoană care se implică total în ceea ce face si orice proiect începeți, îl duceți până la capăt, indiferent de obstacole. Depuneți foarte multă muncă și nu vă puteți explica de ce primiți păreri negative. Cel mai important lucru este să fiți multumiți de rezultate și de activitatea pe care o aveți zi de zi.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Care sunt zodiile care îți pot citi gândurile? Află cui nu trebuie să-i spui minciuni

Transmite energie pozitivă și vei avea parte de succes

Vărsătorii trebuie să înveţe să se deschidă și să spună cuvinte de dragoste persoanelor iubite, pe care au tendința de a le ascunde în majoritatea situațiilor, deși în interiorul lor sunt copleșiți.

Transmite energie pozitivă celor dragi și gânduri bune se vor îndrepta spre tine!

Horoscop Vărsător 17 martie

Doar astfel poţi spera să atragi dragoste și prosperitate pe toate planurile în viața ta sau să ai parte de un succes fără precedent pe latura profesională.

Citeste si: Horoscopul săptămânii 15-21 martie

În egală măsură, sfatul din partea astrelor este să te detașezi, să râzi și să găsești plăcere în lucruri mici.

Viața ta se va schimba semnificativ dacă urmezi calea pozitivismului și renunți să mai cauți nod în papură tuturor oamenilor din jur.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies