Mușchiuleț de porc cu ciuperci. Va fi mâncarea ta preferată de azi!

Mușchiuleț de porc cu ciuperci. Va fi mâncarea ta preferată de azi!
Mușchiuleț de porc cu ciuperci. Va fi mâncarea ta preferată de azi!

Avem pentru tine o combinatie delicioasa din muschiulet de porc pe care sa il combini cu ciuperci si tarhon.

Mușchiuleț de porc cu ciuperci. Va fi mâncarea ta preferată de azi! Avem pentru tine o combinatie delicioasa din muschiulet de porc pe care sa il combini cu ciuperci si tarhon. Este o reteta extrem de usor de preparat si poate fi pregatita de oricine. Descopera de la noi cat de simplu se face.

Mușchiuleț de porc cu ciuperci. Va fi mâncarea ta preferată de azi!
Mușchiuleț de porc cu ciuperci. Va fi mâncarea ta preferată de azi![Sursa foto: PixaBay]

Ce ingrediente ai nevoie pentru a pregati muschiuletul de porc cu ciuperci si tarhon

Pentru a pregati aceasta reteta ai nevoie de urmatoarele ingrediente: 4 medalioane de muscihulet de porc, ulei de masline, sare si piper dupa gust, 500 de grame de ciuperci proaspete, pe care sa le cureti si sa le tai cubulete, o lingurita de unt, putin vin alb, tarhon, intre 200 si 300 de mililitri de smantana lichida, o coaja de lamaie, doi catei de usturoi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: File de pește în crustă crocantă!

Cum pregatesti muschiuletul de porc cu ciuperci si tarhon

Dificultatea de preparare a acestei retete este una medie. Timpul de preparare este de aproximativ 30 de minute. Din ingredientele mai sus mentionate se pot pregati 4 portii. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa incalzesti cuptorul la 180 de grade Celsius.

Pregateste apoi o tigaie pe care sa o incingi bine si aseaza in ea medalioanele din muschiuletul de porc. Lasa-le la prajit 2 minute pe o parte, pana se dezlipesc singure, dupa care intoarce-le pe partea cealalta inca 2 minute. dupa ce ai terminat procesul de prajit, introduce tigaia la cuptor, ca sa se patrunda bine carnea. Incinge apoi o alta tigaie in care sa pui ciupercile taiate cubulete cu o bucatica de unt si putin ulei de masline, sareaza-le si lasa-le cateva minute sa se rumeneasca.
Toarna apoi peste ciuperci putin vin alb, apoi smantana lichida si asezoneaza cu sare, piper negru, tarhon, usturoi si coaja de lamaie.

Se așază mușchiulețul în sosul de ciuperci și se servește alături de cartofi copți sau fasole verde trasă la tigaie. Pofta buna!

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies