Mușchiuleț de porc cu ciuperci. Va fi mâncarea ta preferată de azi!

Mușchiuleț de porc cu ciuperci. Va fi mâncarea ta preferată de azi!
Mușchiuleț de porc cu ciuperci. Va fi mâncarea ta preferată de azi!

Avem pentru tine o combinatie delicioasa din muschiulet de porc pe care sa il combini cu ciuperci si tarhon.

Mușchiuleț de porc cu ciuperci. Va fi mâncarea ta preferată de azi! Avem pentru tine o combinatie delicioasa din muschiulet de porc pe care sa il combini cu ciuperci si tarhon. Este o reteta extrem de usor de preparat si poate fi pregatita de oricine. Descopera de la noi cat de simplu se face.

Mușchiuleț de porc cu ciuperci. Va fi mâncarea ta preferată de azi!
Mușchiuleț de porc cu ciuperci. Va fi mâncarea ta preferată de azi![Sursa foto: PixaBay]

Ce ingrediente ai nevoie pentru a pregati muschiuletul de porc cu ciuperci si tarhon

Pentru a pregati aceasta reteta ai nevoie de urmatoarele ingrediente: 4 medalioane de muscihulet de porc, ulei de masline, sare si piper dupa gust, 500 de grame de ciuperci proaspete, pe care sa le cureti si sa le tai cubulete, o lingurita de unt, putin vin alb, tarhon, intre 200 si 300 de mililitri de smantana lichida, o coaja de lamaie, doi catei de usturoi.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: File de pește în crustă crocantă!

Cum pregatesti muschiuletul de porc cu ciuperci si tarhon

Dificultatea de preparare a acestei retete este una medie. Timpul de preparare este de aproximativ 30 de minute. Din ingredientele mai sus mentionate se pot pregati 4 portii. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa incalzesti cuptorul la 180 de grade Celsius.

Pregateste apoi o tigaie pe care sa o incingi bine si aseaza in ea medalioanele din muschiuletul de porc. Lasa-le la prajit 2 minute pe o parte, pana se dezlipesc singure, dupa care intoarce-le pe partea cealalta inca 2 minute. dupa ce ai terminat procesul de prajit, introduce tigaia la cuptor, ca sa se patrunda bine carnea. Incinge apoi o alta tigaie in care sa pui ciupercile taiate cubulete cu o bucatica de unt si putin ulei de masline, sareaza-le si lasa-le cateva minute sa se rumeneasca.
Toarna apoi peste ciuperci putin vin alb, apoi smantana lichida si asezoneaza cu sare, piper negru, tarhon, usturoi si coaja de lamaie.

Se așază mușchiulețul în sosul de ciuperci și se servește alături de cartofi copți sau fasole verde trasă la tigaie. Pofta buna!

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cum trebuie ceapa depozitată corect și care este secretul pentru inelele perfecte de ceapă

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies