Ciupercile pregatite la cuptor sunt absolut fantastice, indiferent de umplutura pe care o pregatesti.
Ciuperci umplute cu bacon și cremă de brânză! Ciupercile pregatite la cuptor sunt absolut fantastice, indiferent de umplutura pe care o pregatesti. Avem pentru tine astazi o varianta de ciuperci umplute cu un amestec de crema de branza si bacon crocant. Intreaga ta familie se va indragosti garantat de acest preparat.
Ce ingrediente ai nevoie pentru a pregati ciuperci umplute cu bacon si crema de branza
Pentru a pregati aceasta reteta ai nevoie de urmatoarele ingrediente: 500 de grame de ciuperci, fara codite, 3 felii de bacon, 220 de grame de crema de branza, 4 linguri cu parmezan ras, 3 picaturi de sos barbeque, sare si piper dupa gust.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Citeste si: Mușchiuleț de porc cu ciuperci. Va fi mâncarea ta preferată de azi!
Cum pregatesti ciuperci umplute cu bacon si crema de branza
Dificultatea de preparare a acestei retete este una usoara. Timpul de preparare este de aproximativ 50 de minute. Din ingredientele mai sus mentionate se pot pregati 6 portii. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa incingi cuptorul la 175 de grade Celsius. Pregateste o tigaie adanca incare sa pui feliile de bacon si sa le prajesti pana cand acestea devin crocante si bine rumenite.
Timpul de prajit este de aproximativ 10 minute. dupa ce sunt gata, scoate feliile de bacon pe un prosop de hartie, astfel incat sa se scurga uleiul bine de pe acestea. Dupa ce a fost scurs uleiul, intr-un bol, sfarama baconul in bucatele marunte. Asigura-te ca toata grasimea a fost scursa inainte. Adauga apoi crema de branza, 2 linguri cu parmezan ras, sosul barbeque si sare si piper dupa gust. Amesteca bine, pana ce obtii o compozitie omogena. Umple apoi ciupercile cu compozitia obtinuta. Aseaza ciupercile pe o tava intinsa si presara deasupra lor restul de 2 linguri de parmezan. Pune apoi ciupercile la cuptorul incins si lasa-le la copt pana ce se inmoaie, iar umplutura se rumeneste, aproximativ 30 de minute. Serveste cald. Pofta buna!