Roxana Nemeș revine pe teren la Survivor? Ce se întâmplă cu Faimoasa?

roxana nemes revine la survivor
Roxana Nemeș revine pe teren la Survivor? Ce se întâmplă cu Faimoasa?

Roxana Nemeș a lipsit în ultimele ediții de pe banca Faimoșilor și toată lumea se întreabă dacă aceasta va reveni sau nu în show-ul de supraviețuire.

În ediția de seara trecută, misterul în ceea ce îl privește pe Jador a fost elucidat. Faimosul s-a întors, în cârje, alături de colegii săi și se pare că încă nu a primit acceptul medicului pentru a intra pe teren. În ceea ce o privește pe Roxana Nemeș, lucrurile au rămas încă în ceață, întrucât cântăreața lipsește de o bună bucată de vreme de pe banca Faimoșilor.

Recent, pe pagina sa de Instagram, a apărut un mesaj neașteptat, prin care s-au pus în continuare paie pe foc în ceea ce privește revenirea în show-ul de supravițuire a Faimoasei. Internauții sunt nedumeriți și așteaptă vești despre Roxana Nemeș, mai ales după ce s-a zvonit că aceasta ar avea probele de sănătate destul de serioase.

Mesajul apărut pe  Instagram   pare să lase o speranță celor care o vor pe Roxana înapoi în competiție:  „Fără blănuri și mașini scumpe, doar adrenalină pură și competiție acerbă pentru 1 kg

de orez! Credeți că Roxana intra în concurs?”.

Citeste si: Roxana Ghiță și Musty de la Survivor 2021 s-au revăzut după eliminare. Cum a reacționat Războinicul?

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Roxana Nemeș, probleme serioase de sănătate

Roxana Nemeș a descoperit că are o afecțiune de care nu știa înainte să intre în show-ul Survivor România și, în lipsa unui tratament adecvat, aceasta poate ajunge pe masa

de operație.

roxana nemes revine la survivor

Citeste si: Logodnicul Faimoasei Elena Marin, reacție dură față de cei care i-au atacat iubita după ce a ieșit favorită la Survivor România „Nu vă mai mirați atât...”

 „Aş vrea să spun că mă simt foarte bine. Din păcate, din ce am înţeles, am făcut nişte analize şi nu sunt în cel mai bun moment al meu.

Am nişte probleme cu bila, nu mă ştiam cu astfel de probleme până acum.

O să trebuiască să fac un tratament, să nu ajung la operaţie sau la mai rau şi am nevoie de odihnă din ce am înţeles. Sunt înapoi în echipă, momentan, însă cea mai importantă este sănătatea”.

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

VIDEO Ce au discutat Gagea și Moldo, în grădină? Se pare că Antoni a fost subiectul lor principal: "O certa pe fata aia că nu-l cucerește, auzi și tu..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies