Diana Bulimar trăiește o nouă poveste de dragoste! Cum arată noul iubit?

Diana Bulimar trăiește o nouă poveste de dragoste
Diana Bulimar trăiește o nouă poveste de dragoste

Campioana Diana Bulimar s-a despărțit de Gabriel Nedelcu! Are un nou iubit și deja locuiesc împreună, la mai puțin de două luni de când au început relația!

Gimnasta de talie mondială, Diana Bulimar, a încheiat un capitol al vieții ei amoroase alături de Gabriel Nedelcu. Ambii au fost participanți ai emisiunii Exatlon, difuzat pe postul Kanal D acum câțiva ani. Fiind o fire care nu își expune viața privată la televizor, Diana Bulimar a vorbit recent într-o emisiune televizată despre noul iubit din viața ei.

În urma unei participări într-o tabără de fotografie, gimnastă l-a cunoscut pe Radu-Ștefan Dumitrache, videograf și fotograf care a făcut-o să își dorească să îl cunoască mai mult.

După o perioadă foarte scurtă de timp, aceștia deja au dus relația la nivelul următor, iar după doar două luni s-au mutat împreună. Noul iubit a încheiat profilul Matematică- Informatică la Colegiul Național B. P. Hasdeu din Buzău, iar apoi a studiat Inginerie Civilă la UTCB-CCIA. Punctul în comun pe care îi au cei doi în momentul de față este un podcast pe Youtube.

Cum arată noul iubit al Dianei Bulimar?

Citeste si: Diana Bulimar, apariție de senzație pe rețelele de socializare! Cum a fost fotografiată fosta gimnastă

Noul iubit al Dianei Bulimar
Noul iubit al Dianei Bulimar [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Diana Bulimar de la Exatlon, s-a afișat plină de vânătăi în mediul online! Gimnasta a suferit o intervenție chirurgicală

Prima impresie pe care i-a lăsat-o lui Radu, conform spuselor lui: “ Am fost într-o tabără de fotografie. Am cunoscut-o că Diana, nu ca Diana Bulimar”. Chiar dacă în ochii celorlalți era relația pe care o avea Diana Bulimar cu Gabriel Nedelcu, se pare că aceasta nu a trecut proba timpului.

În ultimul interviu, Diana a oferit mai multe detalii despre nou iubit, Radu Dumitrache: “Ne-am mutat împreună.

Nu înțeleg, este coșul lângă, e atât de greu? A mai făcut și baschet. Este prima dată cu Radu, când trag să facem ceva. În relațiile de dinainte eram cumva… Radu este videograf și fotograf.

Când ne-am cunoscut, mi-a cerut numărul de telefon pe social media. Când mi-a scris prima dată, mi-a scris “clăbuc”. L-am întrebat de ce, mi-a spus că este amuzant. Tocmai de aia îl numesc și acum “clăbuc”!”, a comentat cu zâmbetul pe buze timișoreanca de 25 de ani.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Di🦁 (@bulimardianaofficial)



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies