Ce s-a întâmplat cu Tzancă Uraganu? Medicii au intervenit de urgență!

Tzancă Uraganu a ajuns pe mâna medicilor
Tzancă Uraganu a ajuns pe mâna medicilor!

Tzancă Uraganu a ajuns pe mâna medicilor în miez de noapte după ce a acuzat stări de rău.

Tzancă Uraganu a avut nevoie de intervenția urgentă a medicilor în miez de noapte, după ce a acuzat stări de rău. Manelistul a sunat la 112 și o echipă SMURD s-a deplasat la domiciliul acestuia pentru a-i acorda primul ajutor.

Trei medici SMURD i-au administrat cântărețului mai multe medicamente, după ce acesta s-a simțit rău, crezând că ceva grav se petrece în ceea ce privește starea lui de sănătate.

„Fieru-i fier și tot se-ndoaie.. omu-i om și tot se-nmoaie___ HAI Noroc SUNT BOLNAV! 😴 ”,  le- a transmis Tzancă Uraganu fanilor săi, după ce medicii au intervenit și i-au administrat medicamente intravenoase.

Tzancă Uraganu a ajuns pe mâna medicilor

Citeste si: Tzancă Uraganul, motivul despărțirii definitive dintre Yoannes și Narcisa Moisa!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Anaser Duduianu, acuzat că a șantajat mai mulți maneliști! Cum se apără bărbatul?

Anaser Duduianu a vorbit despre dosarul deschis la DIICOT, în care este acuzat că ar fi șantajat mai mulți maneliști, printre care Florin Salam și Tzancă Uraganu. Bărbatul a ținut să transmită un mesaj prin care neagă toate acuzațiile care i se aduc.

Citeste si: Selly, pus la zid pentru că i-a chemat pe Tzancă Uraganu și Costel Biju la ziua lui! Ce a răspuns vloggerul după ce și-a luat amendă? „Legea este complet idioată. Este nedrept ce mi se întâmplă!”

Cred că o să înțeleagă majoritatea oamenilor că n-am nimic cu nimeni. Ăla, Tzancă, e vără-meu, Salam e cumătră-meu. N-am nici un avantaj de pe baza la nimeni.

Sunt capabil de mine, sunt vaccinat. Până acum, până să fie Salam și Tzancă, am trăit după ei? Când vreodată am avut eu nevoie de la cineva? Vedeți-vă fiecare de treaba voastră, nu mai vorbiți că a luat, că a făcut, că a dres...

Jur pe mama că nu vreau să fac confirmări la nimeni. Mă derajează încontinuu vorbele astea: ”A luat Anaser 20.000, a luat de la Tzancă 20.000,

a luat de la Salam 20.000”.

Păi ce sunt ăștia mă, miliardari, să iau de la ei zeci de mii? Dar când am mai luat? Să-și vadă fiecare de viața lui! Nu mai credeți că a luat Anaser de la Salam și de la Tzancă! Ce sunt ăștia, agarici, handicapați, tentative, ce sunt?”, a declarat Anaser Duduianu.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies