Iancu Sterp a dat o petrecere de zile mari în timp ce Mama Geta era la București! Femeia a fost șocată când a ajuns acasă

Iancu Sterp a dat o petrecere de zile mari în timp ce Mama Geta era la București
Iancu Sterp a dat o petrecere de zile mari în timp ce Mama Geta era la București!

Mama Geta a dezvăluit în exclusivitate la Teo Show ce dezastru a găsit acasă când s-a întors de la București.

Mama Geta și-a sărbătorit ieri ziua de naștere și a povestit, în direct la Teo Show, ce surprize i-au pregătit copiii ei. Aceasta a dezvăluit că Geta și Ileana au gătit bucate alese pentru masa în familie pe care o plănuiseră.

Iancu Sterp i-a făcut o surpriză neobișnuită mamei sale, care a povestit, în stilul ei caracteristic, ce dezastru a găsit în casă atunci când s-a întors de la București.

Profitând că mama sa a plecat spre capitală împreună cu sora lui, Geta, fratele mai mic al lui Culiță Sterp s-a gândit să dea o petrecere de zile mari.

Iancu Sterp a dat o petrecere de zile mari în timp ce Mama Geta era la București!

Mama Geta, plină de umor, așa cum ne-a obișnuit, a povestit că nu a mai găsit nici măcar un strop de vin ca să-l pună la friptură.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Totul e natural, sa vedeti ce bunatați sunt aici...Am vrut sa pun niste vin acum la friptura si nu am mai gasit gram de bautura in casa. Aveam multe sticle, dar am gasit multe pahare sparte. La fel si sticlele. Cadou am primit de la iancu aseara acesti cercei si lantisorul ca o zis ca ii aveam de cand eram eu fata", a dezvăluit Mama Geta în exclusivitate pentru Teo Show.

Iancu Sterp a dat o petrecere de zile mari în timp ce Mama Geta era la București!

Citeste si: Mama Geta, declarație surprinzătoare despre cearta dintre Culiță și Jador: „Și când a fost scandalul cu Carmen de la Sălciua, la fel...”

Iancu Sterp, mesaj emoționant pentru Mama Geta de ziua ei

Iancu Sterp a scris câteva rânduri extrem de emoționante pentru mama lui cu ocazia zilei sale de naștere, prin care îi mulțumește pentru felul în care a avut grijă de el și de frații și surorile sale.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Astăzi este despre tine! În această poză v-o prezint pe eroina mea.

Deși a trebuit să fie și bărbat și femeie ca să ne crească pe noi, mereu a fost o luptătoare și a tras cu dinții ca să ne vadă mari și realizați și să ne educe cum a putut mai bine. Pentru asta, mama, o să-ți fiu recunoscător toată viața mea și chiar dacă de multe ori te supăr sau dau petreceri acasă in lipsa ta să știi ca Iancu al tău mereu o să-ți fie alături și o să te facă cea mai mândră mama de pe pământ.

Citeste si: Mama Geta, declarație surprinzătoare despre cearta dintre Culiță și Jador: „Și când a fost scandalul cu Carmen de la Sălciua, la fel...”

Toată viața ai muncit din greu trezită de la ora 5 prin frig și ploaie pentru copiii tai, ei bine acum copiii tai s-au făcut mari și puternici și o să aibă grijă ca mama lor să fie cea mai împlinită femeie din lume iar dacă vreodată se va întâmpla să mai ai vreo lacrimă pe obraz, aceea să fie de bucurie! Te

iubim nespus, ești eroina noastră, șefa noastră, mama, tata, sora, frate și modelul in viață !  Nu o să avem vreodată cuvinte și zile să-ți răsplătim dragostea, bunătatea și creșterea. Sunt cel mai bogat om pentru ca o strig pe mama, iar ea îmi răspunde! LA MULȚI ANI, MAMA!”, a scris Iancu Sterp de ziua mamei sale.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

VIDEO Antoni o complimentează pe Alexandra! Gagea intervine în discuție: "Mi se pare o fată cu simțul umorului, mi se pare o fată care a demonstrat că iubește!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies