Cătălin Moroșanu și Elena Marin pun țara la cale la Survivor România! "Culiță este "capul"! Așa sunt ei… sunt mafioți și acum se dau oameni buni! "

Cătălin Moroșanu și Elena Marin pun țara la cale la Survivor România!
Cătălin Moroșanu și Elena Marin pun țara la cale la Survivor România! "Culiță este "capul"! Așa sunt ei… sunt mafioți și acum se dau oameni buni! "

Cătălin Moroșanu de la Survivor România le-a făcut o caracterizare celor care sunt "tabăra" lui Zanni!

Consiliu câștigat în primul joc pentru imunitate le-a adus membrilor echipei Faimoșilor, de la Survivor România 2021 un consiliu liniștit.

După multe “lupte” crâncene cu echipa Războinicilor aceștia au început să câștige după câteva înfrângeri consecutieve atât pentru jocul de recompense cât și pentru jocul de imunitate.

„Bisericuțele” nu s-au dizolvat în tabăra celebitatilor și practic o nouă scenă în care Cătălin Moroșanu și Elena Marin „pun țara” la cale a fost înregistrată în jungla dominicană.

Singurul faimos care este dat la o parte din cercul creat de Zanni... este Jador. Atât Elena cât și Cătălin Moroșanu au sesizat o schimbare de comportament în cadrul alianței formate din: Zanni, Culiță Sterp, Cosmin Stanciu, Ana Porgras și Sebastian Chitoșcă.

Alianțele își spun cuvântul în tabăra Faimoșilor de la Survivor România!

Citeste si: Cătălin Moroșanu se teme să nu fie eliminat de la Survivor România! "Nu mor caii când vor câinii! Așa că aveți grijă!"

Citeste si: Sindy de la Survivor România sare la gâtul lui Sorin! "Sorin este slab pe traseu!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Elena Marin: “Eu am crezut în acest pact! Eu mi-am dorit de la început să încetăm. Mi-am dorit de la început să nu mai fiu jignită și să fiu lăsată în pace.

Lucrul acesta s-a schimbat în momentul în care abia atunci când am ieșit favorită!”

Aflați în cealaltă tabăra, tot în junglă, ceilalți au întrebat de Cătălin Moroșanu și Elena Marin.

Zanni a fost cel care a precizat că este totuși dezamăgit de atitudinea celor doi mai ales că plecaseră toți împreună și reîntorși în tabăra, de la joc a precizat: “Ei s-au întors după un copac și au început să vorbească la ureche.”

Citeste si: Zanni de la Survivor România l-a desfiinţat pe Jador în fața consiliului! “Este ca o mascotă!”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Sorin a provocat-o pe Sindy de la Survivor România să spună de cine este îndrăgostită! “Te-ai mutat lângă Andrei, să dormi cu el... ca să-l faci gelos pe Marius!”

Cătălin Moroșanu a specificat: “Ce am observant este că băieții și-au schimbat atitudinea. Ți-o spun sincer, Culiță este capul, cel care a făcut această schimbare și le-a zis.

I-a luat pe băieți de-o parte și le a zis: băi băieți, va luați “hate” foarte mult și dacă luați “hate” foarte mult vedeți că Elena iese mereu favorită. Și ei și-au dat seama de asta și și-au schimbat tactica! Este ca în jocul “mafia”. Așa sunt și ei… sunt mafioți și acum se dau oameni buni! Așa sunt și ei acum: Mama, ai dreptate! Scuză-mă, Elena!”, a conchis Cătălin Moroșanu referindu-se la felul în care s-au schimbat cei din tabără, pentru a intra în grațiile Elenei Marin.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Sindy de la Survivor România sare la gâtul lui Sorin! "Sorin este slab pe traseu!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies