Miley Cyrus și Yungblud, un nou cuplu în showbiz? Ce s-a întâmplat la petrecerea Hannah Montana?

Miley Cyrus și Yungblud, un nou cuplu în showbiz?
Miley Cyrus și Yungblud, un nou cuplu în showbiz?

Miley Cyrus și Yungblud, surprinși în ipostaze inedite la aniversarea Hannah Montana.

Miley Cyrus și cântărețul Yungblud au alimentat zvonurile despre o posibilă relație, după ce au fost surprinși împreună la petrecerea aniversară Hannah Montana, care a avut loc în weekend. Însă nu este singurul loc în care aceștia au fost împreună. Miley Cyrus și Yungblud au fost văzuți luând masa la The Rainbow Bar & Grill, la sfârșitul săptămânii trecute.

Zvonurile au început să apară vinerea trecută, după ce Miley și Yungblud au fost surprinși împreună la Rainbow Bar & Grill, un cunoscut local din Los Angeles.

Cei doi păreau destul de apropiați în imaginile publicate de Mail Online, întrucât artistul îi mângâia părul controversatei cântărețe.

Miley Cyrus și Yungblud, un nou cuplu în showbiz?

Citeste si: Despărțire neașteptată în showbiz! Miley Cyrus și Cody Simpson și-au spus „adio”!

Miley Cyrus, petrecere de zile mari pentru a 15-a aniversare Hannah Montana

În weekend, Miley Cyrus a celebrat cea de-a 15-a aniversare Hannah Montana, organizând o mare petrecere împreună cu Omer Fedi, care își sărbătorea ziua de naștere în aceeași zi.

Miley a ales să poarte un top de culoare mov pal și a împărtășit poze surprinzătoare de pe un tort gigantic în forma unei chitări roz, toți oaspeții purtând măști Hannah Montanna. Cântăreața care s-a despărțit oficial de Liam Hemsworth în anul 2020 a postat pe pagina de Instagram poze cu prietenii ei de la petrecere, printre care s-a numărat și o fotografie care îl surprinde pe Yungblud în timp ce fură o bucată de tort.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Miley Cyrus și Yungblud, un nou cuplu în showbiz?

Citeste si: Cu cine se iubește Liam Hemsworth, după despărțirea de Miley Cyrus

Bineînțeles, având în vedere apropierile evidente dintre Miley Cyrus și Yungblud, nu a durat mult până au început să apară zvonurile despre o posibilă relație între cei doi.

Fanii au început imediat să dezbată subiectul pe Twitter, analizând gesturile celor doi.

Aceștia nu au dat încă nicio declarație despre relația pe care o au în momentul de față, alegând să alimenteze astfel speculațiile care au apărut în presă în ultima perioadă.

„Miley & Yungblud, sunt aici ca sa-i văd împreună!”, a scris un fan pe Twitter, în timp ce altul a spus: „Numiți un cuplu mai frumos decât Miley Cyrus și Yungblud! Nu aveți cum!”.

 

 

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies