Războinica Maria, mărturisiri surprinzătoare după eliminarea din show-ul Survivor România: „Am picat într-o strategie proastă!”

maria eliminata de la survivor
Războinica Maria, mărturisiri surprinzătoare după eliminarea din show-ul Survivor România: „Am picat într-o strategie proastă!”

Maria, fosta concurentă din echipa Războinicilor, a făcut declarații surprinzătoare după ce a părăsit Survivor România.

Maria Hîngu este concurenta care a părăsit show-ul de supraviețuire Survivor România, în urma Consiliului de duminică seara, alături de Roxana Nemeș, care a plecat din competiție din motive de sănătate. Războinica a spus tot ce avea pe suflet în exclusivitate pentru wowbiz.ro după ce a părăsit tabăra Războinicilor.

Maria a mărturisit că a presimțit eliminarea, deși nu și-a dorit nicio secundă acest lucru.

Războinica a recunoscut că aceste trei luni în Republica Dominicană au fost cele mai intense din viața ei, întrucât aceasta nu s-a dat în lături de la nimic, participând la fiecare joc alături de echipa sa.

„Sincer, m-am obisnuit cu gandul. Nu este vorba ca am parasit competita, e vorba ca s-a terminat o perioada foarte frumoasa. Trei luni s-au simtit ca trei ani, m-am simtit extraordinar ca am participat la Survivor atat cu sufletul, cât si cu mintea si cu trupul.

Am pasit pe insula si am ramas acolo cu totul. Nu m-am gandit la ce se intampla acasa, nu m-am gandit la cum apar pe sticla”,  a declarat Maria, pentru Teo Show. 

maria eliminata de la survivor

Citeste si: Musty de la Survivor România a vorbit despre relația cu Mellina! "Mamă, cât o iubesc!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Maria: Am rezistat în cele mai grele perioade!”

Maria a mai declarat că este deja împăcată cu ideea că a părăsit competiția, deși o parte din inima ei este încă în Republica Dominicană. Aceasta a mai spus că este mândră de parcursul ei în show-ul de supraviețuire și de faptul că a reușit să-și depășească limitele.

„Sunt super bine, adică m-am împăcat cu gândul imediat ce mi-a venit gândul că o să fiu eliminată, am simțit asta, după cum am spus. Imediat cum  am ajuns în consiliu, deja acolo eram... Eu cred foarte mult în semne. Când am văzut ce traseu avem și știind că exact pe traseul ăla am început competiția, iar acum aveam iar același traseu, eram după două meciuri pierdute, trebuia să plece cineva de la noi, unu la mâna, doi la mână am ajuns să le fac băieților acele dread-uri la barbă.

maria eliminata de la survivor

Citeste si: Roxana Ghiță o critică dur pe Mellina de la Survivor 2021: "Vrea să aibă..."

Ne hotărâsem să le facem băieților în momentul în care vom câștiga două consilii și vom avea un consiliu liniștit, să fim acolo doar spectatori. Oglinda trebuia să se termine pentru noi perfect, așa cum a fost când au intrat Marius, Sindy și Romina.

S-a închis oglinda mea. Am început traseul cu pirații, am încheiat traseul cu pirații. Am început la traseul cu pirații fără să aduc punct, dar am încheiat traseul cu 2 puncte, am bătut-o atât pe Elena, cât și pe Ana, iar asta mă bucură pentru că mi-am completat eu parcursul în competiție. 

Nu mai e vorba de meritat aici, este un show, am rezistat în cele mai grele perioade.

În perioada de adaptare, multe persoane au clacat. După trei luni de Survivor e ușor de stat, dar greu de rămas. Nimeni nu o să mai ridice mâna să spună nu mai pot. Toți vor vrea să rămână până la final”,  a spus Maria Hîngu, la Ștafeta Mixtă. 

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

În plus, Maria a recunoscut că a fost victima unei strategii.

„Am picat într-o strategie proastă. Toată lumea a fost de acord să votăm din punct de vedere sportiv. Eu nu voiam să votez pe criteriu sportiv pentru că pentru mine înseamnă foarte mult partea socială, contează foarte mult să mă simt bine în camp. Acum nu mai avem cum să votăm social. 

L-am votat pe Albert de atâtea ori pentru că, din punct de vedere social, se vedea mereu o separare. Noi rămâneam mereu lângă focul de tabără și Albert cu Alin se îndepărtau și comentau. Când nu simt un vibe cu o persoană, nu pot să mă prefac. Albert este un sportv bun, traseul îl rupe, dar nu se concentrează de multe ori. Albert are pante ascendente și descendente. I-am și spus: „Albert, tu nu îți găsești locul niciunde”. 

Nu este vorba despre o alianță, asta am tot încercat să spun și în consiliu, când toți îl vedeau pe Sorin ca fiind șeful nostru. Dacă noi ne-am apropiat de la începutul competiției, asta nu înseamnă că noi nu îl susțineam pe Marius. Îmi sunt extrem de dragi. Marius de când a venit în camp m-a ajutat să facem diverse chestii, a fost lângă noi și a venit cu inițiative. Nu pot să zic că e vorba de grupul lor și grupul nostru. Acum să vedem cât va mai rezista și Melli”,  a mai adăugat fosta războinică la Ștafeta Mixtă. 

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies