Andreea Antonescu despre Culiță Sterp de la Survivor 2021: "L-am întrebat..."

andreea antonescu despre culita sterp
Andreea Antonescu vorbește despre foștii colegi din Republica Dominicană

Andreea Antonescu a părăsit Survivor 2021 și acum vorbește despre foștii colegi. Ce spune cântăreața despre Culiță Sterp?

Chiar dacă a părăsit competiția Survivor România 2021, Andreea Antonescu nu poate uita prea repede momentele prin care a trecut în Republica Dominicană. Cântăreața a oferit detalii despre fiecare concurent din echipa Faimoșilor, iar acum a venit rândul lui Culiță Sterp. 

Andreea Antonescu, despre Culiță Sterp de la Survivor 2021

Andreea Antonescu recunoaște că nu i-a fost tocmai ușor să se adapteze în Republica Dominicană și competiția Survivor România este una extrem de dificilă.

Cu toate acestea, artista a reușit să treacă mai ușor peste anumite momente cu ajutorul colegilor ei care au susținut-o și au ajutat-o.

Citeste si: Romina de la Survivor România i-a criticat dur pe Mellina și pe Andrei Dascălu!

andreea antonescu despre culita sterp
Andreea Antonescu vorbește despre foștii colegi din Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram Andreea Antonescu]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„M-as fi riscat la orice. A venit Culita la mine pe plajă, a luat un arici de mare și a zis: „Te risti?”, i-am zis: „Mă risc!”. Am vazut tepii aia...Eram lesinata de foame, nu mai puteam, m-as fi riscat sa mananc orice. L-am intrebat: Tu mananci, imi arati ca mananci? si a zis ca da. A luat, a spart cu o scoica, a inceput sa curga icrele intr-un mod...

si sangele. Am dat la o parte sangele cu unghiutele, dupa am inceput sa mancam. Nevoia te invata. Eu n-am fost niciodata un om cu fite si figuri, iar daca altii au putut, am considerat ca pot si eu. A fost o experienta unica, extraordinara. Imi pare bine ca am parasit competitia, in primul rand pentru Siena. În al doilea rand, punctul meu slab, neaducand puncte, mi-am dat seama ca trag echipa in jos.
Pe de alta parte, daca n-am fi avut probele sportive, mi-ar fi placut sa raman si as fi ramas in aceasta emisie pana la finalul ei”, a dezvăluit Andreea Antonescu.

Citeste si: Cătălin Moroșanu se teme să nu fie eliminat de la Survivor România! "Nu mor caii când vor câinii! Așa că aveți grijă!"

De asemenea, Andreea Antonescu nu îi poartă pică lui Zanni pentru cuvintele pe care le-a adresat Elenei Marin, asta pentru că Faimosul își cerea scuze.

andreea antonescu despre culita de la survivor
Andreea Antonescu a făcut mărturisiri neașteptate despre colegii de la Survivor [Sursa foto: Instagram Andreea Antonescu]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Zanni a fost alimentat (n.r. sa se ia de Elena). Repet, pentru mine Zanni... venea la mine si spune ca ii pare rau ca reactioneaza asa si ca vorbeste urat si stiu ca se referea la cuvintele pe care i le adresa Elenei si care pe mine ma dureau, dar vazand ca vrea sa scape de aceste pornici, nu ca Sebastian care nu vrea asta. Discutiile astea au venit si la mine si le-am spus ca nu inteleg de ce pe Elena o percepti asa.

Elena are aceasta pozitie, asa merge”, mai spune Andreea Antonescu.

Cât despre Sebi, Andreea Antoneascu a dezvăluit ce se întâmpla în spatele camerelor.

„Am admirat oamenii profesionişti, dar niciodată nu mi-au plăcut misoginii şi persoanele răutăcioase. Ce mi se pare normal e să încercăm să fim corecţi. Sebi a fost mereu misogin. Şi cu mine, şi cu Elena. Mi se pare normal să fim nişte persoane asumate, să ne exprimăm civilizat. Băieţii din echipa mă susţineau chiar dacă ştiau că este foarte posibil să nu aduc puncte, dar se vedea că îşi doreau să fie alături de mine. În ultimul traseu la care am participat, Sebi mi-a zis la final: “Nici nu m-am mai deranjat să mai strig pentru că ştiam că nu o să reuşeşti”. A avut şi unele declaraţii conform cărora îşi dorea să mă antreneze, dar doar în faţa camerelor. În spate, nu mi-a mai zis nimic. Este arogant, nu asta e atitudinea unui campion”, a declarat Andreea Antonescu la Teo Show.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Pepe, de nerecunoscut după divorț. Artistul a recunoscut cum a fost înșelat!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies