Și-a injectat Simona Hapciuc de la Survivor acid hialuronic în buze? Ce spune fosta Faimoasă

simona hapciuc declaratii
Simona Hapciuc spune că nu și-a injectat niciodată acid hialuronic în buze

Simona Hapciuc a făcut câteva declarații care i-au lăsat mască pe internauți. Ce spune fosta concurentă de la Survivor 2021?

Simona Hapciuc de la Survivor 2021 a reușit să-și strângă o frumoasă comunitate de fani pe rețelele de socializare, acolo unde vorbește foarte des cu cei care o apreciază. Recent, fosta Faimoasă a răspuns la întrebarea unei fane legată de acidul hialuronic pe care se presupune că l-ar avea în buze. Toți au rămas cu gurile căscate când au aflat!

Și-a injectat Simona Hapciuc de la Survivor 2021 acid hialuronic în buze?

Simona Hapciuc i-a mărturisit unei fane că nu și-a injectat acid hialuronic în buze, ci altceva, care i-a mărit buza de sus pentru totdeauna.

“Buza de sus, în Germania, acum vreo 9 ani. E un tratament cu un ulei special. Se face de vreo 7 ori și rămân pe viață… Așa s-ar zice. Dezavantajul este că apoi nu mai ai voie să îți injectezi altceva”, a declarat Simona Hapciuc.

„Mulțumesc publicului că mă susține, că îmi dau putere, vă iubesc și contează enorm pentru mine. Asta e puterea în această competiție, ei te ridică și visul meu stă în mânile lor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Nu m-aș gândi o secundă că ies o dată favorită, iar faptul că am ieșit pentru a treia oară favorită, nu pot să descriu. Vă mulțumesc

și sper să nu vă dezamăgesc, să vă țin aproape și să fim o comunitate tot mai mare.

Simona Hapciuc
Simona Hapciuc a apelat la o intervenție pentru a avea buzele mai mari[Sursa foto: Captură KANAL D]

Vreau să mă revanșez, pentru că datorită lor am ajuns până aici. Îmi doresc să ajung în Finală și să câștig Survivor 2021”, spunea Simona Hapciuc acum ceva timp, când încă se afla la Survivor 2021.

"Aseară am visat că Sebi a fost eliminat din competiție și când mă trezesc, ce să vezi...

De fapt, a fost eliminată Andreea. Păi e frumos, mă nene, să vă jucați cu visele oamenilor?! Nu se face așa ceva. În altă ordine de idei, mă bucur foarte mult pentru Elena și pentru că a ieșit din nou favorita publicului.

Mă bucur extrem de mult de tupeul de care dă dovadă și pentru că l-a votat din nou pe Sebi. Sper să facă asta în continuare deoarece sunt convinsă că va ieși favorita publicului și mai departe..

Ca să se înțeleagă, în continuare nu sunt de acord cu victimizările ei și cu faptul că plânge de nu mai poate, dar mă bucur că iese favorită și încearcă să îl scoată pe Sebi afară. Elena, nu mai plânge, dar ține-o tot așa", spunea Simona Hapciuc. 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sindy și Sorin, conflict fără precedent la Survivor România! „E slab pe traseu...nu îmi e frică de el!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies