Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubit? Bărbatul a rupt tăcerea! „A fost alegerea mea...” EXCLUSIV

roxana buzoiu s-a despărțit de iubit
Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubit? Bărbatul a rupt tăcerea! „A fost alegerea mea...” EXCLUSIV

Roxana Buzoiu se află din nou în mijlocul unui scandal, după ce presupul ei iubit a sărit la atac.

Roxana Buzoiu pare să se afle din nou în mijlocul unei presupuse povești amoroase în urma căreia ies scântei. Șatena a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei și se pare că viața de dincolo de competiție a acesteia este departe de a intra pe un făgaș liniștit.

În urmă cu puțin timp, șatena dădea de înțeles, prin postările pline de inimioare de pe pagina ei de Instagram, că este din nou îndrăgostită, deși nu a dezvăluit identitatea noului partener.

Curiozitatea internauților a mers până în pânzele albe și se pare că a ieșit la iveală chipul noului iubit al Roxanei, căruia i se spune Duțu.

La scurt timp după ce s-a speculat că acesta ar fi noul partener al Roxanei, șatena a postat un mesaj pe contul ei de socializare în care spunea că bărbatul nu este și nu a fost iubitul ei niciodată, negând astfel orice legătură cu acesta.

roxana buzoiu s-a despărțit de iubit

După declarațiile fostei concurente de la Puterea Dragostei, presupusul iubit nu a rămas indiferent. Acesta a postat un mesaj pe contul său de Instagram, în care afirmă că a avut într-adevăr o relație cu Roxana Buzoiu, dar că aceasta s-a încheiat de curând din dorința lui.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei s-a întors în Turcia. Care este motivul?

Ce replică a dat presupusul iubit al Roxanei Buzoiu?

Părând deranjat de afirmațiile Roxanei Buzoiu, care a negat orice relație amoroasă cu acesta, presupul iubit a postat câteva mesaje pe pagina sa de Instagram, în care afirmă că între ei a existat într-adevăr o relație.

Acesta a mai adăugat că el nu și-a dorit să se afișeze de fapt cu șatena.

„Da, ne-am despărțit! A fost alegerea mea. Tot eu am renunțat să se mai afișeze cu mine, nu ea!”, a scris Duțu pe pagina sa de Instagram, amuzându-se copios prin emoticoane specifice.

roxana buzoiu s-a despărțit de iubit

Citeste si: Roxana Buzoiu suferă după Alex Turcu de la "Puterea Dragostei", dar iubește din nou!

În urmă cu puțin timp, părea că este numai lapte și miere în presupusa relație a celor doi, aceștia postând dovezile iubirii lor pe conturile de socializare.

roxana buzoiu s-a despărțit de iubit



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies