Sindy de la Survivor România face declarații surprinzătoare despre Mellina! "Pur și simplu, văd răutate în ochii ei! Invidie!"

Sindy de la Survivor România face declarații surprinzătoare despre Mellina!
Sindy de la Survivor România face declarații surprinzătoare despre Mellina! "Pur și simplu, văd răutate în ochii ei! Invidie!"

Sindy și Mellina din echipa Războinicilor de la Survivor România au ajuns într-un conflict, bazat pe invidie și orgolii!

După eliminarea din concurs a Mariei Hîngu, în echipa Războinicilor de la Survivor România 2021 au mai rămas doar două concurente: Sindy și Mellina.

Pentru că nu există deloc "chimie", între cele două războinice au început să fie tensiuni, de la cele mai mici mărunțișuri până la cele mai mari divergențe. Deși nu se mai poate spune că a intrat recent în tabăra celor de culoare albastră, pentru că Sindy deja este de mai bine de o lună de zile în competiția supraviețuirii pe meleagurile dominicane cu apă de culoare turcoaz

ca pietrele semiprețioase. Mellina a încearcat pe toate fronturile să creeze alte alianțe, dar se pare că nu are succes pentru că a fost votată pentru a fi eliminată din concurs.

Sindy și Mellina de la Survivor România au ajuns la cuțite! Invidia Mellinei începe să își spună cuvântul în privința favoritei publicului show-ului fenomen!

Citeste si: Scandalul a continuat la Survivor România între Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă!"... Din păcate, este un prieten fals!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, ceartă monstruoasă la Survivor 2021: "Te uiți urât..."

Sindy: Mellina... Pur și simplu, văd răutate în ochii ei! Invidia. De aici pornește tot. Eu niciodată nu am fost invidioasă pe nimeni.

Dacă văd o fată că este mai frumoasă, mai bună, că este nu știu cum, că este Dumnezeu, mă bucur pentru ea. Nu țin absolut nicio răutate, nici invidie, nici gelozie, nimic. La ea este totul invers. Când am ieșit favorită i-a pus capac! În acel moment i-am văzut efectiv fața, expresia ei”, a comentat blonda la adresa Mellinei.

Cu o săptămână în urmă, Sindy a ieșit favorita publicului Survivor România și Mellina a încercat din răsputeri să discute cu ceilalți concurenți din echipa Războinicilor pentru a resuscita spiritele și

a-i întoarce împotriva lui Sindy.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Sindy: „ Am încurcat-o, vai, cum nu pot s-o mai dau afară nicicum, că asta era în capul ei, să mă dea afară din echipa. Ce-o să mă fac, că acum sunt în pericol. Sindy se înțelege bine cu Marius, cu Andrei, și cu Albert și cine o mai fi, și acum sunt în perciol, nu este bine, trebuie să mă gândesc la ceva, cum să fac eu să o dau afară pe fata asta.

Trebuie să mă gândesc la un plan bun’. Poate am dreptate, poate n-am dreptate, nu știu cum ați văzut voi, dar eu zic că așa este. Noi, fetele, simțim unele chestii”, a menționat Sindy despre planul Mellinei.

Surprinzător pentru mulți coechipieri, inclusiv pentru Sorin, atitudinea Mellinei a fost taxată mai ales după ieșirea din competiție a Mariei Hîngu. După această eliminare, Mellina a făcut imediat o mini coaliție împreună cu Albert, care a ieșit o luna de zile favoritul publicului.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce a spus mama lui Sindy de la Survivor România despre apropierea dintre fiica ei și Albert: „Iubit? Cam greu…”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies