Mariana și Cristian Comănici, de la Puterea Dragostei s-au despărțit! "Mă simt bine atunci când plâng, fiindcă iese tot răul din mine!"

Mariana și Cristian Comănici, de la Puterea Dragostei s-au despărțit!
Mariana și Cristian Comănici, de la Puterea Dragostei s-au despărțit! "Mă simt bine atunci când plâng, fiindcă iese tot răul din mine!"

Mariana și Cristian Comănici, de la Puterea Dragostei au ajuns în pragul despărțirii, cu lacrimi în ochi!

Un scandal răsunător a fost în week-end-ul cu gala favoriților unde Mariana și Cristian Comănici de la Puterea Dragostei și-au adresat multe cuvinte grele și au vărsat lacrimi de la nervii pe care și i-au provocat reciproc. Pentru că totul a început de la un sărut pe obraz, despre care Cristian Comănici a crezut că iubita lui l-a oferit pe buze rivalului său Cristian Marinescu! În acel moment, Comănici a văzut „negru în fața ochilor” și a început o ceartă incredibilă cu Mariana. 

Cristian Comănici cu ochii în lacrimi după despărțirea de Mariana, de la Puterea Dragostei!

Citeste si: Mariana a părăsit platoul Puterea Dragostei, cu ochii în lacrimi dupa un scandal cu iubitul ei: "Mie mi-a stat inima în loc!"

Citeste si: Cristian Comănici, dat afară din Casa Puterea Dragostei după ce și-a ieșit din fire! Mariana, replici dure la adresa concurentului!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cu lacrimi în ochi, Cristian Comănici a precizat în acel moment că: „Mie mi-a stat inima în loc!(...) Mariana nu mi-a arătat niciodată că ar putea avea ceva vreodată pentru mine. Mariana este singurul om pentru care mi-aș da tot!"

În ultima ediție, întrebat de Cristina Mihaela de ce plânge, Cristian a preciat că plânsul îl ajută, pentru a se descărca: “Am luptat atâta timp pentru ceva (n.r

relația cu Mariana) și credeam că va fi altfel. Nu neapărat relația dintre noi doi, credeam că va fi altfel ea cu mine. Mă simt bine atunci când plâng, fiindcă iese tot răul din mine! Eu nu stau să vorbesc cu Andrei în camera de hotel, nici măcar cu familia mea nu vorbesc ceea ce se întâmplă cu mine și cu Mariana. Ea nu vorbește cu mine, chestii de genul ….
Și nu am cu cine să mă descarc și să vorbesc lucrurile astea.”
, a încheiat Cristian Comănici cu lacrimi în ochi. 

Citeste si: Romeo a sărit la bătaie la Puterea Dragostei! Ce s-a întâmplat cu concurentul?

Mariana a ținut să dea și ea o replică pentru a nu părea că este rece la ceea ce a trebuit să audă: “Faptul că eu nu vin să-mi arăt sentimentele și să  stau de fiecare data când sunt întrebată dacă mă dor anumite lucruri, asta nu înseamnă

că în interiorul meu eu nu simt lucrurile astea și nu mă deranjează și nu mă dor! Da, prefer sa tac și sa suport eu!”, a încheiat Mariana în timp ce îi venea să plângă.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Raluca Olaru, un vraci de “modă nouă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies