O fostă concurentă de la Survivor România 2021 spune cine va fi câștigătorul competiției: "El merită"

concurenti survivor romania 2021
o fostă concurentă de la Survivor România 2021 spune cine va fi câștigătorul competiției din Republica Dominicană

Una dintre concurentele care a părăsit competiția Survivor România 2021 face mărturisiri incitante! Cine va câștiga marele premiu?

Ana Porgras a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor România 2021. Asta s-a văzut și după eliminarea Faimoasei, când încă toată lumea spera ca decizia să fie, de fapt, o glumă. După ce a părăsit competiția, frumoasa brunetă a lăsat câteva declarații care au făcut înconjurul internetului și au șocat telespectatorii. Ce spune prietenia lui Zanni despre viitorul câștigător?

O fostă concurentă de la Survivor România 2021 spune cine va câștiga competiția

Înainte de a pleca din competiție, Ana Porgras l-a îmbrățișat pe Zanni și i-a spus că îl așteaptă acasă cu marele premiu. 

„Asta e întrebare capcană. Normal că pe Zanni. Trebuie să fie câștigător. O să-l aștept aici și dacă nu vine cu trofeul, mare bătaie ce o să își ia. El merită din toate punctele de vedere, și social și sportiv. El e omul care dacă are ceva să îți spună, el va veni în fața ta și îți va spune”, spune Ana Porgras.

Citeste si: Mellina a cedat psihic și a plâns în hohote! "Gata! Mellina afară!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

daniel pavel anunt castigator
Daniel Pavel va fi cel care va anunța câștigătorul competiției Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Survivor Romania]

Ana Porgras a povestit ulterior și despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană la Survivor România 2021.

„M-am adaptat destul de greu. În primele două săptămâni mă gândeam că vreau să plec acasă, că eu nu pot aici. Ușor, ușor m-am obișnuit, m-am adaptat, am intrat în fenomenul Survivor. Nu mai simțeam foame atât de tare. Regret enorm că am plecat. Îmi doream să rămân până în finală.

Citeste si: Dan Pavel, prezentatorul Survivor România 2021, despre Jador și Ana Porgras: "Nu vor pleca de aici la fel cum au venit"

zanni castigator survivor romania 2021
Zanni este printre favoriții marelui premiu de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Zanni]

Dacă așa a fost să fie și s-a întâmplat, eu nu mai am ce să schimb. Le mulțumesc oamenilor de acasă că au încercat să schimbe ceva. Trebuie să învățăm că ăsta e un concurs. Nu am fost supărată că am fost nominalizată de Jador, nu aveam de ce”, a declarat fosta Faimoasă.

Pentru Ana Porgras, unic câștigător al competiției Survivor România 2021 va fi întotdeauna Zanni, cel cu care a legat o frumoasă relație pe tot parcursul show-ului.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Pepe și Raluka s-au "apropiat", în văzul tuturor: „Bine, iubire"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies