Horoscop: 3 zodii care îți citesc gândurile și viitorul

astrologie
acești trei nativi au puterea de a citi gândurile și viitorul

Acești trei nativi au puterea de a vedea dincolo de aparențe și îți pot citi gândurile și viitorul. Ce trebuie să știi?

Acești nativi știu ceea ce urmează să se întâmple și de aceea nu îi poți păcăli cu nimic. Vorbim despre oamenii cu puteri dincolo de normal, care pot vedea anumite situații înainte ca alții să aibă măcar habar despre ce este vorba. Care sunt zodiile care îți citesc gândurile și viitorul?

Horoscop: 3 zodii care îți citesc gândurile și viitorul

Iată ce zodii sunt caracterizate cu aceste puteri deosebite:

Fecioară

Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt autodidacte, ambițioase și foarte ordonate. Sunt exigente cu sine și vor de fiecare dată tot ce-i mai bun, dar și cu cei din jur de la care se așteaptă să fie mereu pe primul loc. Sunt atente la detalii și știu cum să le folosească pentru a înoarce totul în favoarea lor. Ai grijă, orice poate fi interpretat de către acest nativ, astfel că viitorul îți poate fi schimbat într-o clipită.

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște. Ce spun meteorologii?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

zodii viitor
dacă vrei să te împrietenești cu acești nativi trebuie să știi că au puterea de a citi gândurile și viitorul[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător

Oricât de rece sau distant ar părea nativul Vărsător, el este unul dintre cei mai apropiați prieteni pe care poți să îi ai, așa că fii cu ochii în patru.

Te poti baza pe intuiția lui, însă vor fi momente în care îți va spune anumite lucruri pe care tu nu le vezi. Ia-le ca pe un sfat și apreciază grija pe care acest nativ ți-o poartă. E capabil să ajungă în cele mai întunecate părți ale subconștientului tău, fără ca tu să-ți dai seama. Astfel, vei întâlni în vărsător o persoană extrem de îngrijorată de binele celorlalți.

Citeste si: Cinci lucruri pe care le iubești la bărbații din Zodiile de Foc

zodii care citesc viitorul
acești nativi au puterea de a vedea viitorul oricui[Sursa foto: PixaBay]

Pești

Nativul Pești are o sensibilitate ieșită din comun. El vede dincolo de aparențe, el știe și ceea ce nu exprimi în totalitate. Înțelege stările celorlalți și îi este foarte ușor să vină cu o soluție ajutătoare. Are abilitatea de a vedea viitorul.

Simte când ceva rău urmează să se întâmple și va face tot posibilul să facă lucrurile să meargă așa cum trebuie.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

2 zodii care nu se vor înțelege și nu vor avea niciodată o relație cu un Taur!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies