Daniel Pavel, anunț șoc la Survivor România din 15 aprilie: „Ne vom lua rămas bun de la un concurent”

daniel pavel anunt survivor romania 2021
Daniel Pavel anunță ieșirea din competiție a unui concurent

Ediția din 15 aprilie de la Survivor România va aduce în fața telespectatorilor momente intense. Daniel Pavel va anunța eliminarea unui concurent.

Survivor România 2021 din data de 15 aprilie va aduce în fața telespectatorilor suspans și nervi întinși la maximum din partea concurenților aflați în Republica Dominicană. Daniel Pavel va anunța eliminarea unui concurent.

Daniel Pavel anunță eliminarea unui concurent de la Survivor România 

Survivor România 2021 vine cu un moment extrem de intens în ediția din 15 aprilie 2021. Se pare că, la finalul Jocului pentru Recompensă, Daniel Pavel va face un anunț neașteptat, astfel se va organiza un Consiliu de Urgență.

„Ne vom lua rămas bun de la un concurent”, spune Daniel Pavel.

Citeste si: Ana Porgras de la Survivor România 2021 spune adevărul despre relația cu Zanni: "Avem o conexiune"

daniel pavel despre survivor 2021
Daniel Pavel face anunțul momentului la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Daniel Pavel]

De asemenea, momentele tensionate nu întârzie să apară, mai ales când Culiță arată că nu mai ține cont de nicio strategie și alege să treacă prin toate etapele de la Survivor România 2021 de unul singur.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Ăla e îmbârligător şi nu vrea în grupul lui, ăla nu vrea în grupul celuilalt, nu ştiu ce e aici. Eu nu am nevoie nici de Jador, nici de Elena, nici de Zanni, nici de nimeni in competiţia asta ca să rămân", spune Culiță Sterp.

Citeste si: Raluca Dumitru de la Survivor România simte presiunea jocului: "Noi să o să fim clar primele pe listă, nominalizate!"

În echipa Războinicilor, Albert și Sorin continuă certurile, mai ales că Albert a ieșit pentru a cincea oară favoritul publicului.

daniel pavel anunt castigator
Daniel Pavel va spune cine părăsește competiția Survivor România[Sursa foto: Instagram Daniel Pavel]

„Avem un nou Jador in echipa! Sunt plin de nervi cand este votată o persoana care nu merita”, spune Sorin.

Tot în ediția din 15 aprilie, noile concurente, Vera Miron și Maria Chițu, reușesc să-și găsească motive de ceartă, motiv pentru care începe un nou conflict.

„Tu, nebuno, zi mersi ca iti fac curat...Uite ce ai facut acolo! Nu, deci o iau la bataie daca mai face asa. O bat, sa mor eu de nu o bat. Nu stiu de ce a venit la Survivor...",

spune Vera despre Maria.

Cine va ceda în toate aceste conflicte, cine va câștiga jocul pentru Recompensă, dar și cine va părăsit competiția din Republica Dominicană, puteți afla doar joi, 15 aprilie, de la ora 20.00 pe Kanal D.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Amna, clipe de coșmar după ce a fost infectată cu virusul Sars-Cov-2! „Nu-mi ajunge aerul, am făcut atacuri de panică...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies