Ilinca Vandici dezvăluie cum a fost înșelată de Ciprian Marica: "M-am simţit dezamăgită"

ilinca vandici declaratie ciprian marica
Ilinca Vandici vorbește despre relația pe care a avut-o cu Ciprian Marica

Ilinca Vandici vorbește fără menajamente despre o relație de iubire pe care a avut acum mulți ani. Ce spune vedeta despre Ciprian Marica?

Ilinca Vandici și Ciprian Marica au trăit o poveste de dragoste acum mulți ani, însă acum vedeta a dorit să facă lumină asupra lucrurilor care s-au întâmplat între ei. A înșelat-o Ciprian Marica pe Ilinca Vandici?

Ilinca Vandici a fost înșelată de Ciprian Marica?

Deși au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri la momentul respectiv, Ilinca Vandici și Ciprian Marica nu au pășit spre altar, așa cum se așteptau mulți dintre cei care le urmăreau parcursul.

Acum, frumoasa prezentatoare de la Bravo, ai stil! face mărturisiri fără perdea și spune cum a aflat că a fost înșelată de fostul iubit.

Citeste si: Drama prin care a trecut Ilinca Vandici:"Da, și eu am fost înșelată!"

ilinca vandici declaratie ciprian marica
Ilinca Vandici povestește despre relația pe care a avut-o acum mulți ani cu Ciprian Marica[Sursa foto: Instagram Ilinca Vandici]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Nu știu să-ți spun cum, dar aflam! Venea o prietenă care-mi spunea că are o prietenă care-i spune că e plecat…acolo. Aflam, pur și simplu (...)  Din întâmplare, mă uitam pe Facebook la nu știu cine și o vedeam pe nu știu care în poză la terasă, recunoșteam terasa (...)  Iarăși vin și îți spun: Crezi în destin? Crezi în soartă? Crezi în karma? Aflam! Nu știu să-ți spun cum, dar aflam”, spune Ilinca.

Ilinca Vandici nu se sfiește să spună că a fost și mințită, nu doar înșelată, de către Ciprian Marica, cel cu care a fost într-o relație.

Citeste si: Theo Rose, probleme cumplite de sănătate: „E groaznic”

„Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: „De ce ai făcut asta?”.

M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată", povestește Ilinca Vandici.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

ilinca vandici despre ciprian marica
Ilinca Vandici face dezvăluiri despre povestea de dragoste trăită acum câțiva ani[Sursa foto: Instagram Ilinca Vandici]

De asemenea, frumoasa vedetă își amintește și prima dată când s-a întâlnit cu tatăl copilului ei, cel alături de care a regăsit fericirea.

"Hahahah… Inedită… Am ieșit la masă, la prânz, iar din vorbă în vorbă am ajuns la subiectul credință, biserici, mănăstiri etc… Am constatat că ne plăcea amândurora aceeași mănăstire, ne-am urcat în mașină, am mers acolo, loc unde Andrei mi-a spus că eu voi fi soția lui și mama copilului lui.

Nu mai eram în perioada în care aveam așteptări din partea bărbaților, iar relația cu Andrei a pornit frumos, fără așteptări, fără a programa cumva niște lucruri.

Mi-am zis că văd unde o duce și ce o vrea Dumnezeu, și probabil tocmai relaxarea aceasta a mea a și dus la această întâmplare. Uite, că, până la urmă a făcut mai multe decât a spus", își amintește Ilinca Vandici.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cum a fost răsfățată Andreea Tonciu de Valentine’s Day? Bruneta a sărbătorit într-un mod inedit

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies