Avem pentru tine o prajitura plina de visine si vanilie, un desert ideal de vara. In plus, ca sa iti dam o veste si mai buna, se poate face in 10 minute.
Pandişpan cu vişine! Avem pentru tine o prajitura plina de visine si vanilie, un desert ideal de vara. In plus, ca sa iti dam o veste si mai buna, se poate face in 10 minute.
Ce ingrediente ai nevoie pentru a pregati pandispan cu visine
Pentru a pregati aceasta reteta, ai nevoie de o cana mare de visine proaspete, 100 de grame de unt nesarat, care sa fie la temperatura camerei, 100 de grame de zahar, 3 oua, 200 de grame de faina, un plic de praf de copt, 2 linguri
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Cum pregatesti pandispan cu visine
Dificultatea de preparare a acestei retete este una usoara. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa pregatesti o tava intinsa cu foaie de copt.
Citeste si: Rețetă simplă de Creme Ole. Este un desert absolut delicios
Intr-un castron mai mic, amesteca praful de copt, faina si sarea.
Foloseste mixerul la viteza medie si adauga alternativ amestecul de faina si laptele. Nu se amesteca foarte mult. Toarna apoi aluatul in tava pregatita si intinde uniform. Distribuie visinele uniform la suprafata. Coace aproximativ 40-45 de minute, pana ce scobitoarea iese curata. Lasa prajitura sa se odihneasca in cuptor aproximativ 10 minute, apoi scoate din cuptor si lasa la racit. Presara la final cu zahar pudra. Pofta buna!