Tunsori la moda pentru parul de lungime medie

Tunsori la moda pentru parul de lungime medie
Tunsori la moda pentru parul de lungime medie

Iti doresti sa faci o schimbare si nu stii pentru ce anume sa optezi? Te putem ajuta cu sfaturi pentru o tunsoare indrazneata, care iti va pune in valoare trasaturile tale naturale si care este la moda.

Iti doresti sa faci o schimbare si nu stii pentru ce anume sa optezi? Te putem ajuta cu sfaturi pentru o tunsoare indrazneata, care iti va pune in valoare trasaturile tale naturale si care este la moda.

Tunsori la moda pentru parul de lungime medie
Tunsori la moda pentru parul de lungime medie[Sursa foto: PixaBay]

Tunsori pentru părul mediu în funcție de forma feței

Parul de lungime medie este de obicei optiunea multor femei. Motivele sunt foarte clare si anume ca este usor de ingrijit si este foarte versatil atunci cand doresti sa il coafezi.

Parul de lungime mediu se aranjeaza foarte usor, indiferent daca ai firul de par subtire sau gros, fie drept sau cret.

Cum îți determini forma feței pentru a știi ce tunsoare ți se potrivește?

Formele fetei difera de la persoana la persoana. Putem astfel sa enumeram forma fetei ovala, rotunda, patrata, chiar dreptunghiulara, forma de romb sau chiar forma de inima. In plus, apar situatii cand forma fetei poate sa fie o combinatie de doua tipuri de forme.

Daca vrei sa descoperi ce forma a fetei ai, fa-ti o poza de genul pozei de buletin si studiaza-ti cu atentie trasaturile. Vei putea astfel descoperi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Fata ovala

O fata ovala se caracterizeaza prin o frunte mai lata decat barbia, lungimea fetei mai mare decat latime, iar linia maxilarului este mai bine conturata.

Fata ovala este cel mai fericit caz, intrucat femeilor care arata asa li se potriveste cam orice tip de tunsoare. Daca te afli printre norocoasele femei care au fata ovala, un par de lungime medie este ideal pentru tine.

Citeste si: Ce coafuri vor fi la modă în 2021. E valabil pentru toate tipurile de păr

Fata rotunda

Fata rotunda are cea mai potrivita tunsoare bobul, cu diverse forme de styling. Daca te trezesti in situatia in care ai fata rotunda, atunci cea mai potrivita tunsoare pentru tine este cea cu parul pana la nivelul umerilor ori mai lung, tunsoare care sa contureze si sa alungeasca fata. Ai putea opta inclusiv pentru un breton asimetric, care sa produca cateva unghiuri pe fata ta rotunda.

Fata patrata

O fata patrata se caracterizeaza prin pometi si linia maxilarului foarte diferite, cat si unghiuri ascutite, mai ales la nivelul maxilarului. Pentru genul acesta de trasaturi sunt recomandate taieturile in scari, cat si un breton care sa indulceasca asprimea fetei.

Fata dreptunghiulara

O fata dreptunghiulara se caracterizeaza printr-un aspect in care fata pare mult mai lunga decat lata, iar fruntea si maxilarul au cam aceeasi latime, iar barbia are forma patrata.

Tunsorile cu breton sunt perfecte pentru femeile care au o fata in forma dreptunghiulara. Indiferent de forma bretonului, acesta va ajuta fata sa para mai mica.

Forma diamant sau romb

O fata in forma de diamant are cea mai lata portiune in zona pometilor. Tunsoarea bob asimetrica este cea mai potrivita pentru genul acesta de trasaturi.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Raluca Olaru, un vraci de “modă nouă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies