Ted Shoes - poartă-i și picioarele tale vor fi fericite

Ted Shoes - poartă-i și picioarele tale vor fi fericite
Ted Shoes - poartă-i și picioarele tale vor fi fericite

Vine sezonul călduros și ce fericire ne cuprinde!

În sfârșit am scăpat de bocancii grei ca niște ancore și de paltoanele și gecile în care abia respiram. Acum, este cazul să scoți de la "naftalină" încălțămintea ușoară, cu decupaje, ce permit piciorului să respire și care-ți oferă libertate maximă de mișcare. Dă un ochi prin pantofar și echipează-te cu ce-ți lipsește de le Ted Shoes. Cu siguranță ai perechi de sandale ce nu prea mai sunt în tendințe ori s-au dezlipit sau cojit. Ai nevoie de încălțăminte nouă, calitativă, în tendințe și care să te facă să te simți și confortabil, iar cei de la Ted Shoes îndeplinesc toate cerințele.

De ce să alegi o pereche de sandale de la Ted Shoes

Pentru că produsele lor sunt realizate din piele naturală. Știi și tu că e o diferență de la cer la pământ între un produs din piele și unul ce o imită. Produsele din piele au fost și vor rămâne mereu top choice-ul oamenilor.

Încălțămintea din piele este extrem de confortabilă, durabilă, făcând față atât timpului ce trece peste ea, cât și purtării repetate. Pantofii din piele se modelează în timp după forma piciorului purtătorului, ceea ce înseamnă că aduc un plus de comoditate, lejeritate, iar la finalul zilei picioarele nu vor fi obosite, ci mulțumite că ai investit în ceva calitativ.

Nu oricine poate purta tocuri sau sunt unele femei care nu le suportă chiar deloc, deși știu să meargă pe ele. Vara asta ai nevoie de sandale cu talpa joasă, precum cele Renata sau Charlestone, care sunt un must-have pentru outfit-uri demne de Instagram. Sunt ideale pentru plimbările zilnice, pentru festivaluri, pentru nopți de neuitat alături de prieteni, dansând fericiți sub clar de lună, pe străzile de lângă plajă. Modelul lor chunky, dar și stilat, le face extrem de versatile, ceea ce înseamnă că pot fi purtate atât cu o pereche de pantaloni din in sau jeanși rupți, dar și cu o rochie vaporoasă, albă sau într-o nuanță vibrantă. Materialul cu care este căptușită încălțămintea de pe tedshoes.ro este antibacteriană, ecologică și lasă pielea să respire.

Nu doar calitate, ci și modele trendy

Asta găsești cu siguranță în încălțămintea Ted Shoes. Dispun de o gamă variată de pantofi din piele, pentru orice anotimp, într-o varietate de nuanțe și modele timeless. Când investești într-un produs realizat din acest material, practic investești în tine. Știi că te vei bucura de el mult timp, se va încadra mereu în tiparele fashion și practic faci economie financiară.

Vara aceasta sandalele cu talpa chunky, ce te duc cu gândul la stilul gladiator, negri, ce dispun de catarame cu aplicații metalice, sunt în sine accesorii, ce pot transforma un outfit din banal în senzațional. Încălțămintea Ted Shoes este creată de maeștri în prelucrarea pielii, ce pun preț pe atenția la detalii, iar pasiunea depusă se revede în fiecare produs finit.

Intră în cadrul site-ului oficial www.tedshoes.ro să descoperi toate colecțiile și pregătește-te cu încălțămintea potrivită pentru sezonul estival.

Contact: 0770889190

[email protected]

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Larisa Uță, despre bunurile pe care le are împreună cu fostul soț, Alin Oprea. Ce ar mai fi, de fapt, de împărțit. „În momentul acesta o dăm înapoi oricând vrea el.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

EDITORIAL: The Floor - un show care te ține cu ochii pe micul ecran!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies