Sora lui Culiță Sterp de la Survivor România va naște în curând! Imagini emoționante cu Ileana Sterp!

ileana sterp mamica
Ileana Sterp va aduce pe lume primul copilaș

Ileana Sterp este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică. Sora lui Culiță Sterp de la Survivor România a postat câteva imagini cu burtica de gravidă.

Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp de la Survivor România, este gravidă în 9 luni și așteaptă să nască din moment în moment. Frumoasa viitoare mămică a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii cu burtica.

Sora lui Culiță Sterp de la Survivor România va naște în curând

Ileana Sterp a fost îndemnată de Geta Sterp să realizeze câteva fotografii emoționante cu burtica de gravidă. Viitoarea mămică strălucește de bucurie și abia așteptă să-și strângă copilul la piept.

Fotografiile realizate într-o grădină botanică din județul Hunedoara o înfățișează pe Ileana Sterp îmbrăcată ca o prințesă și cu burtica la vedere.

Citeste si: Cătălin Moroșanu, dezvăluiri ȘOC după experiența Survivor: "Pentru femei e cruntă competiția"

ileana sterp gravida
Ileana Sterp și-a arătat burtica de gravidă într-o serie de fotografii postate în mediul online[Sursa foto: Instagram Ileana Sterp]

”Ești o binecuvântare trimisă din CER care-mi arată cât de nemărginită este IUBIREA Lui Dumnezeu. Sunt fericită și abia aștept să te țin în brațe, minunea mea”, a scris Ileana Sterp în dreptul fotografiilor de pe contul personal de Instagram.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat între Musty și Mellina la Survivor România?! "Sunt foarte multe amintiri frumoase”

Ileana Sterp și Daniela Iliescu, cea care îi va dărui primul copil lui Culiță Sterp, sunt prietene extrem de bune și ceea ce este și mai interesant...vor

deveni mămici aproape în același timp.

ileana sterp gravida prima oara
Culiță Sterp va deveni tătic pentru prima oară[Sursa foto: Instagram Culita Sterp]

„De foarte multe ori mă gândesc că nu-i real ce se întâmplă. Eu și prietena mea de ani și ani, așteptăm nerăbdătoare să aducem pe lume două vieți. Doamne, cât e de surprinzătoare viața.

Și unde mai pui că am devenit și cumnate 🤩 Mai frumos și bine de atât, nici că se putea 👩‍👩‍👧‍👦🙏🏽”, este mesajul transmis de Ileana Sterp cu ceva timp în urmă.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Daniela Iliescu, mesaj pentru Culiță Sterp

Daniela Iliescu nu-și dorește să nască și Culiță Sterp să nu-i fie alături, având în vedere că Faimosul se află încă în Republica Dominicană.

„Nu e posibil ca eu să nasc și el să nu fie acolo. Doar dacă intervine ceva, dar după cum decurge sarcina eu în iunie trebuie să nasc… Doar dacă nu se prelungește emisiunea. Eu m-am gândit și la cum ar fi să trebuiască să nasc mai repede și chiar dacă el nu va fi aici mi-ar plăcea și ideea să îl aștept cu copilul acasă.

Oricum dată fiind situația cu pandemia, nu ai voie cu însoțitor și cam tot aia ar fi, doar că ar fi gândul că el deja mă așteaptă acasă. Dar mi-ar plăcea și ideea să-l aștept acasă cu bebele”, spune Daniela Iliescu.

 

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Vulpița de la Acces Direct se pregătește să devină mămică pentru a doua oară

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies