Mama Geta, mesaj uluitor pentru Culiţă Sterp: "Am stat şi eu doar cu lacrimi în ochi..."

Culiţă Sterp îşi adoră mama
Culiţă Sterp îşi adoră mama

Mama Geta i-a transmis un mesaj neaşteptat fiului ei aflat în competiţia Survivor România.

Mama Geta a avut o reacţie emoţionantă după ce a văzut că fiul ei a fost supărat în ultimele zile şi, mai mult decât atât, s-a rătăcit 10 ore prin jungla din Republica Dominicană. Simpatica femeie este îngrijorată, dar în acelaşi timp are încredere în băiatul ei cel mare şi este sigură că artistul va ajunge în finală.

A slăbit foarte tare, săracul. Mă rog la Dumnezeu să vină sănătos.

Banii vin și pleacă. Să fie un băiat cu bun simț și să vină sănătos. Să vină acasă la trofeul lui, băiețelul, când o să se nască.

Citeste si: Daniela Iliescu, reacție după ce Culiță Sterp a fost căutat de poliție la Survivor România: ”Cu fiecare zi..."

Culiţă Sterp şi Zanni, la Survivor România
Culiţă Sterp şi Zanni, la Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Iubita lui e optimistă, chiar dacă ea va naște și el nu o să fie acasă, important e să fie el sănătos. Inima mea și sufletul meu îmi spune că el o să ajungă în Finală. El e un luptător adevărat și un băiat care chiar a crescut doar în natură ”, a declarant Mama Geta.

Mama Geta, mesaj uluitor pentru Culiţă Sterp! "Pe toți i-aș invita la noi acasă, să facem o masă pe cinste, să nu îi mai văd flămânzi niciodată!

Protagonista noastră a vorbit şi despre Zannidache, “faimosul” de care Culiţă este foarte apropiat. Mama solistului este impresionată de povestea de viaţă a lui Zanni şi îşi îndeamnă fiul să împartă banii cu el, în cazul în care va câştiga Survivor România.

Citeste si: Daniela Iliescu, reacție acidă la adresa Simonei Hapciuc de la Survivor România: "Am decis să intervin"

" Dacă va câștiga, mi-aș dori să împartă banii cu Zanni. Așa mi-aș dori. Am văzut că el nu a avut părinți, și mă gândesc că e tare greu. El dacă va câștiga, să înmâneze trofeul băiețelului lui, iar banii să îi impartă cu Zanni. Pe toți i-aș invita la noi acasă, să facem o masă pe cinste, să nu îi mai văd flămânzi niciodată.

Când l-am văzut plângând am stat și eu doar cu lacrimi în ochi toată emisiunea.

Nu-s din piatră. Știu cât sunt copiii ăștia de puternici, știu că rabdă mult. Îmi doresc să stea până la capăt dacă ajută Dumnezeu, dacă nu...oricare ar fi planul lui Dumnezeu ”, a dezvăluit mama Geta, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Zanni si Culita Sterp
Zanni si Culita Sterp[Sursa foto: Captură YouTube]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies