Starlin, gest fără precedent după eliminarea de la Survivor România: „S-a văzut..."

starlin competitie
Starlin i-a șocat pe fanii Survivor România după ce a aflat că va fi eliminat din competiție

Starlin a fost eliminat de la Survivor România, însă gestul lui i-a lăsat pe fani fără grai. Ce a putut să facă Războinicul?

Starlin și Sorin au avut conflicte cu Albert și Maria la Survivor România, iar după ce a fost eliminat din competiție, Războinicul a făcut un gest care i-a lăsat pe toți fără grai. 

Starlin, gest fără precedent după eliminarea de la Survivor România

Starlin a avut de-a lungul timpului nenumărate conflicte cu Albert, dar și cu Maria, cea care i-a luat apărarea colegului său.

După ce Războinicul a aflat că trebuie să plece din competiția Survivor România, și-a luat la revedere de la colegi, mai puțin de la cei doi cu care nu s-a înțeles deloc bine.

Gestul lui i-a lăsat fără grai pe telespectatorii show-ului de la Kanal D și i-a făcut pe aceștia să lase doare comentarii negative la adresa lui Starlin.

Citeste si: Sorin de la Survivor România 2021, declarații incredibile despre Moroșanu: „Chiar am fost afectat de plecarea lui"

starlin gest survivor romania
Starlin a avut dispute cu Albert și Maria de-a lungul competiției Survivor România[Sursa foto: Instagram Starlin]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Urât gest”, „Rușineeee, Starlin, rușinee”, „Lipsa de educație și-a spus cuvântul!”, „Rușine, Starlin. Te credeai bărbat adevărat, ai dovedit contrariul… bine că ai ieșit. Ia-l și pe Sorin că ne-am săturat de amândoi”, „Starlin, nu ai cei șapte ani de acasă! Felicitări!”, Faptul că a sărit peste Maria și Albert arată caracterul de gunoi și că merită să plece", au fost câteva dintre comentariile internauților.

Citeste si: Ce spune Daniel Pavel la Survivor 2021 despre Jador: "Am un anunț important..."

„O să revii cu picioarele pe pământ când te întorci acasă și o să vezi cât hate ai primit. O atitudine de infect, din cauza asta nu ai câștigat nici publicul”, „Rușine să-ți fie, caracter 0! Ai stat cu Albert 4 luni acolo, indiferent de ce a fost, nu se face așa ceva, ești josnic!!!”, „S-a văzut respectul de care vorbea Starlin mereu.”

starlin survivor romania
Starlin nu a dorit să-și ia la revedere de la Albert și Maria atunci când a aflat că pleacă de la Survivor România[Sursa foto: Instagram Starlin]

„A făcut cel mai urât gest și singurul de care a fost capabil. La victorie a bătut palma cu ei, s-a bucurat, acum i-a fost greu să-și ia la revedere…în fine, atât a putut, atât a făcut!”, „Păcat că nu au putut pleca amândoi șerpii (n.r. Starlin și Sorin )”, au venit ulterior alte mesaje pentru Starlin.

 

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Jador, fericit după experienţa Survivor România: "Mă simt cel mai iubit..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Sora lui Culiță Sterp de la Survivor România va naște în curând! Imagini emoționante cu Ileana Sterp!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies