Sindy de la Survivor România, de urgență la spital! "A venit ambulanța"

sindy concurenta survivor romania
Sindy și-a speriat colegii de la Survivor România atunci când a leșinat

Sindy și-a speriat colegii de la Survivor România atunci când i s-a făcut rău și nu mai răspundea întrebărilor medicilor. Ce a pățit Războinica?

Sindy de la Survivor România a ajuns pe mâna medicilor din Republica Dominicană după ce i s-a făcut rău și nu a mai putut sta pe picioare. Ce a declarat colegul ei din echipa Războinicilor, Andrei Dascălu?

Sindy de la Survivor România, de urgență la spital!

Andrei Dascălu a mărturisit că și-a văzut colega fiindu-i rău, iar aceasta a declarat că nu se simte prea bine, însă nimeni nu a crezut că Sindy va ajunge pe mâna medicilor din Republica Dominicană.

Sindy de la Survivor România nu a putut răspunde întrebărilor adresate de personalul medical, astfel că a trebuit să fie transportată la spital pentru analize și investigații.

Citeste si: Sora lui Culiță Sterp de la Survivor România va naște în curând! Imagini emoționante cu Ileana Sterp!

sindy la spital
Sindy de la Survivor România a ajuns de urgență la spital[Sursa foto: Instagram Sindy]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

”Chiar când am ieșit din Consiliu, eu și Marius eram fix lângă ea, am întrebat-o dacă se simte rău, nu răspundea. La un moment dat i s-au lăsat puțin picioarele și zicea că se simte foarte, foarte amețită. Am strigat la doctor, a venit, se uita la ea și a început să-i pună niște întrebări, ea nu răspundea și ne-am cam panicat.

Citeste si: Mellina de la Survivor este însărcinată?! Detaliul observat de fani

Nu știam ce se întâmplă cu ea, știam că e foarte amețită, nu știam dacă se va întâmpla ceva mai rău atunci pe moment. La câteva minute a venit ambuanța, a luat-o și a dus-o la spital.

sindy spital
Sindy este una dintre cele mai bune concurente din competiția Survivor România[Sursa foto: Instagram Sindy]

Momentan nu știm nimic despre ea, dacă i s-au făcut ceva analize, probe, nu știm nimic. Este cea mai bună dintre fete, sper să-și revină cât mai repede, să nu fie grav și să se întoarcă în echipă”, a declarat Andrei Dascălu.

Sindy s-a făcut imediat remarcată la Survivor România, prin prisma determinării și a curajului de care a dat dovadă de la începutul competiției. Războinica este determinată să câștige, astfel că fanii și colegii din echipă așteaptă să-și revină pentru a reveni din nou pe teren, așa cum este obișnuită de ceva timp încoace.

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Pe cine a plăcut Irisha de la Survivor România:"Mie îmi plac blonzii!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies