Regii Tik Tok-ului s-au împăcat! Cum s-au afișat Alexandra și Ionuț Bodi?

impacare regii tik tok-ului
regii tik tok-ului s-au împăcat după ce au declarat că nu vor mai fi împreună

Alexandra și Ionuț Bodi s-au împăcat la scurt timp după ce au susținut că nu vor mai avea o relație. Ce s-a schimbat în relația celor doi?

Alexandra și Ionuț Bodi s-au împăcat, din nou, după ce și-au aruncat vorbe grele și au declarat că nu vor mai fi văzuți niciodată împreună. Internauții au rămas cu gurile căscate când i-au văzut pe regii Tik Tok-ului sărutându-se pe rețelele de socializare, acolo unde au devenit celebri.

Regii Tik Tok-ului s-au împăcat la scurt timp după despărțire

Alexandra și Ionuț Bodi au apărut pe internet împreună, în timp ce se sărută dar ascultau și o manea de dragoste, semn că iubirea este mai puternică decât orice și cei doi au trecut

peste greutăți.

"Inima îmi bate numai pentru tine/ Suflețelul meu, ai grijă de mine/ Inima îmi bate numai pentru tine/ Suflețelul meu, ai grijă de mine/ Sunt fericită, fericită și de tine mă simt iubită/ Și nici pentru toată lumea la tine nu aș renunța”, sunt versurile pe care regii Tik Tok-ului le-au răspândit pe internet alături de poza în care se sărută.

regii tik tok-ului relatie
Alexandra și Ionuț Bodi au apărut împreună la scurt timp după ce au declarat că s-au despărțit[Sursa foto: spynews.ro]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Acum două săptămâni, Alexandra anunța despărțirea de Ionuț Bodi, dar și relația cu un alt bărbat, ceea ce i-a făcut pe internauți să își pună întrebări.

”Adio, CĂPROIULE. M-ai pierdut! Acum sunt foarte fericită alături de noul meu iubit care este mai frumos de 100 de ori mai mult. Tu ești un căproi bâlbâit. Să mă lingi acolo unde știi tu”, a scris Alexandra pe contul personal de Tik Tok acum ceva timp.

alexandra si ionut bodi relatie
Alexandra și Ionuț Bodi sunt din nou împreună deși au declarat că se vor despărți[Sursa foto: spynews.ro]

Alexandra și Ionuț Bodi au trecut prin nenumărate despărțiri și împăcări, însă de această dată fanii speră ca cei doi să rămână împreună pentru a-și duce relația mai departe.

”Am iertat-o pe Alexandra, pe nevasta mea, dar eu nu mă întorc niciodată acolo la ea acasă, pentru că s-a pus pe capul meu, să mă prindă să mă bată tatăl ei și cu câțiva de pe acolo.

Eu nu am greșit cu nimic, doar ce pot să transmit este multă sănătate pentru toată lumea. Vă respect! Eu oricum o să fiu un domn”, a spus Ionuț Bodi acum ceva timp.

@alexandra00bodi

 

♬ sunet original- Gabry



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubită?! ”Minciuni, minciuni"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies