Ana-Maria Barnoschi merge la Survivor România? "Eu îi văd în finală pe..." Exclusiv!

Ana-Maria Barnoschi
Ana-Maria Barnoschi este una dintre cele mai frumoase vedete tv din România

Ana-Maria Barnoschi este o fană înfocată a "Faimoşilor", la Survivor România 2021.

Frumoasa Ana-Maria Barnoschi este una dintre cele mai iubite şi apreciate tinere vedete tv din România. Mereu cu zâmbetul pe buze, cu un simţ al umorului greu de egalat şi o atitudine pozitivă molipsitoare, protagonista noastră i-a cucerit pe telespectatori prin toate apariţiile ei.

Ana-Maria Barnoschi
Ana-Maria Barnoschi face foarte mult sport[Sursa foto: Instagram]

Ei bine, deşi ţine foarte mult la rolul de coprezentatoare a emisiunii Roata Norocului, Ana se simte pregătită şi de o experienţă mai dură, dar plină de satisfacţii.

Recent, vedeta Kanal D ne-a mărturisit că este o mare fană a emisiunii fenomen Survivor România şi că şi-ar dori să-şi încerce forţele şi să-şi depăşească limitele în Republica Dominicană.

Citeste si: Cum luptă Ana-Maria Barnoschi contra celulitei? Vedeta se pregătește intens pentru vacanţa de vară!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Mă uit la aproape fiecare ediţie a emisiunii Survivor şi pot să spun că, în acest moment, este show-ul meu preferat şi mi-ar plăcea să fiu acolo. Ţin cu Faimoşii, dar şi în echipa adversă sunt câţiva concurenţi foarte buni care ar merita să ajungă în etapele superioare ale competiţiei. În acest moment eu îi văd în finală pe Zanni şi pe Sebi ”, a declarat Ana, în exclusivitate, pentru kfetele.ro

Ana-Maria Barnoschi merge la Survivor România? "Îmi este foarte frică de accidentări"

Vedeta emisiunii “Roata Norocului” ne-a spus şi că s-ar vedea pe traseele anevoioase din Republica Dominicană, dar are, totuşi, o temere.

Ana Barnoschi
Ana Barnoschi este o mare fană a emisiunii Survivor România[Sursa foto: Instagram]

Sunt o persoană ambiţioasă, cu un psihic puternic, dar recunosc că îmi este foarte frică de accidentări ”, a conchis Ana-Maria Barnoschi.

Citeste si: Ana-Maria Barnoschi, experienţă de coşmar! I-au căzut extensiile după două zile şi a cerut banii înapoi! "Nu mi se pare normal să le monteze în halul ăla" VIDEO!

În altă ordine de idei, trebuie să vă spunem că frumoasa  colegă de platou a lui Bursucu are o perioadă foarte bună pe plan profesional. Pe lângă jobul în televiziune, marea ei pasiune, Ana se poate lăuda şi cu o sumedenie de contracte de imagine, dar şi cu o comunitate mare şi activă pe reţelele de socializare.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies